Φέτος πάμε Σίφνο κε μοναδικές εκπτώσεις
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Φέτος πάμε Σίφνο κε μοναδικές εκπτώσεις

Πάμε Σίφνο με εκπτώσεις έως 70%!

(4/7/2012)

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Εμπόρων της Σίφνου δημιούργησε εκπτωτική κάρτα μιας ευρείας γκάμας υπηρεσιών για όλη την καλοκαιρινή περίοδο από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβρη του 2012.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Εμπόρων της Σίφνου δημιούργησε εκπτωτική κάρτα μιας ευρείας γκάμας υπηρεσιών για όλη την καλοκαιρινή περίοδο από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβρη του 2012. Οι αναγνώσες του aboutthessaloniki.gr έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από τα μοναδικά προνόμια της εκπτωτικής κάρτας που εξασφάλισε το περιοδικό με τον Σύλλογο Επαγγελματιών και Εμπόρων της Σίφνου. Οι εκτπώσεις ισχύουν με την επίδειξη της κάρτας.
¶λλο ένα ελληνικό καλοκαίρι έφτασε με υποσχέσεις για ξεκούραση, ήλιο, θάλασσα, μπάνια και βόλτες. Αν και πρόκειται για ένα δύσκολο καλοκαίρι από κάθε άποψη, ωστόσο οι ομορφιές του τόπου μας και δη των νησιών μας αποζημιώνουν και ισορροπούν την όποια κακή διάθεση μας κατακλύζει. Μιλώντας για ελληνικά νησιά δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την όμορφη και γεμάτη καλλιτεχνική παράδοση Σίφνο. Το νησάκι με την αξιοσημείωτη γραφικότητα των στενών της, των κυκλαδίτικων σπιτιών της, των ιστορικών αρχοντικών αλλά και των μοναδικών πανηγυριών της. Το νησί των αγγειοπλαστών με τα περίτεχνα έργα τους, το νησί της αρχιτεκτονικής παράδοσης αλλά και το νησί του Τσελεμεντέ με την εξαίρετη μαγειρική του τέχνη την οποία άξια συνεχίζουν οι νοικοκυρές και επαγγελματίες του νησιού.
Έχοντας γνώση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης της χώρας αλλά και της διάθεσης για μια ανάπαυλα από την καθημερινότητα ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Εμπόρων της Σίφνου δημιούργησε εκπτωτική κάρτα μιας ευρείας γκάμας υπηρεσιών για όλη την καλοκαιρινή περίοδο από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβρη του 2012. Περιηγηθείτε, ταξιδέψτε στις σελίδες του περιοδικού και εκμεταλλευτείτε της μοναδικής ευκαιρία που σας δίνεται να επισκεφτείτε και να χαλαρώσετε στην όμορφη και κοντινή Σίφνο. Σας περιμένουμε…..

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Εμπορικού Συλλόγου Σίφνου
Θεόδωρος Πολενάκης


Για να δείτε τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκπτώσεων στην Σίφνο επισκεφτείτε το www.aboutthessaloniki.gr

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ η προσκόμιση του κουπονιού!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ η προσκόμιση του κουπονιού!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

EUROINS PASXA
Audi