Παρατηρούμε τις διαφορές στον μπροστά προφυλακτήρα.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παρατηρούμε τις διαφορές στον μπροστά προφυλακτήρα.

Qashqai vs Γερμανίας

11.787 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2016)

Αν τελικά βγουν στην παραγωγή οι νέες εκδόσεις των SUV της Nissan λέτε να τα καταφέρουν απέναντι στα BMW X1, Audi Q3 και την Mercedes-Benz GLΑ;

H Nissan εξετάζει το ενδεχόμενο να βγάλει μία νέα έκδοση του Qashqai. Θέλει με αυτή την κίνηση να βάλει απέναντι της τον ακριβότερο ανταγωνισμό δηλαδή τα BMW X1, Audi Q3 και την Mercedes-Benz GLA. Το αυτοκίνητο θα βασίζεται στο Qashqai Premium Concept που είχε παρουσιαστεί φέτος στην Γενεύη στην αρχή του χρόνου.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Darryl Scriven «Το Qashqai Premium Concept σχεδιάστηκε για να βγει στην παραγωγή. Αυτή την στιγμή δουλεύουμε στην προσαρμογή των υλικών, όπως ανθρακονήματα, δέρμα Nappa και ειδική βαφή, ούτως ώστε να δώσουμε τον διαφορετικό χαρακτήρα που θέλουμε να βγει από την έκδοση αυτή.
  
Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει αρκετές ομοιότητες με το μοντέλο που βλέπουμε. Οι μηχανικοί της Nissan έχουν σκεφτεί να επεκτείνουν κατά 20 χιλιοστά σε φάρδος τα μετατρόχια στο αυτοκίνητο παραγωγής. 
Η μάσκα του μπροστινού προφυλακτήρα είναι μαύρη σε σχέδιο V-motion, τονίζοντας έτσι ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά του μοντέλου. Επίσης χαμηλά στον εμπρός και τον πίσω προφυλακτήρα αλλά και στους θόλους των τροχών παρατηρούμε ανθρακονημάτινα υλικά. Την εξωτερική όψη ολοκληρώνουν και τα νέα φώτα που είναι σχεδιασμένα ξανά.
Στη Γενεύη, η Nissan είχε επίσης δείξει και ένα παρόμοιο πρωτότυπο της έκδοσης Premium του X-Trail, πολύ πιθανόν λοιπόν η Nissan να εφαρμόσει την ίδια τακτική και στο X-Trail. Παρατηρήστε τις φωτογραφίες και δείτε τις διαφορές των εκδόσεων, από τα μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα.

Παρατηρούμε τις λεπτομέρειες των ανθρακονημάτινων υλικών.

Παρατηρούμε τις λεπτομέρειες των ανθρακονημάτινων υλικών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda