Tα δύο μοντέλα θα παρουσιαστούν στο κοινό, μιας και θα βρίσκονται στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης τις ερχόμενες μέρες.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tα δύο μοντέλα θα παρουσιαστούν στο κοινό, μιας και θα βρίσκονται στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης τις ερχόμενες μέρες.

Mercedes CLA 45 AMG Racing Series & 250 Sports

6.397 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2013)

Η Mercedes αποκάλυψε μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook, δύο εκδόσεις της CLA, την 45 AMG Racing Series και τη 250 Sports, οι οποίες θα παρουσιαστούν στη Φρανκφούρτη.

Η CLA 45 AMG Racing Series παρουσιάστηκε με μια «αγωνιστική» περιβολή κι αποτελεί το entry-level μοντέλο για τους υποψήφιους οδηγούς αγώνων. Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, που αποκαλύπτει αμέσως τον χαρακτήρα της συγκεκριμένης έκδοσης, το εσωτερικό του έχει «απεκδυθεί» για χάρη της μείωσης του βάρους και των καλύτερων επιδόσεων. Επίσης, στο πίσω μέρος του δεσπόζει η τεράστια αεροτομή, ενώ κάτω από το καπό –αν και δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα- αναμένουμε «εκρηκτικές» επιδόσεις.
Η CLA 250 Sports αποτελεί μια πιο σπορτίφ έκδοση της «απλής» CLA, η οποία εφοδιάζεται με τον γνώριμο 4κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα (δανεισμένος από την A 250 Sports) 2.000 κ.εκ. με απόδοση 208 ίππων και 350 Nm ροπής. Το μηχανικό σύνολο μεταφέρει την κίνηση στους εμπρός τροχούς και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη 7G-DCT.
Τέλος, και τα δύο μοντέλα θα παρουσιαστούν στο κοινό, μιας και θα βρίσκονται στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης τις ερχόμενες μέρες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL