To GT1 στηρίζει «Make Roads Safe»

To GT1 στηρίζει «Make Roads Safe»

(18/3/2010)

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα GT1 ( Aυτοκίνητα Τουρισμού) εξέφρασε την υποστήριξή του στην παγκόσμια εκστρατεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού –FIA, για τη βελτίωση της ασφάλειας στους δρόμους- MAKE ROADS SAFE.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης υποστήριξης της FIA και της Επιτροπής για την Παγκόσμια Οδική Ασφάλεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο Jean Todt, Πρόεδρος της FIA, δήλωσε:
«Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ενέκρινε το πρόγραμμα για την Δεκαετία Δράσεων για την Οδική Ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να σωθούν πέντε εκατομμύρια ζωές μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Χαίρομαι ιδιαίτερα που το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τουρισμού - GT1 έχει υιοθετήσει τις θέσεις του προγράμματος και θα βοηθήσει σημαντικά στην υλοποίηση του».

Ο Stephane Ratel, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος GT1, είπε:
&&&& «Όλοι οι αγώνες GT υποστηρίξουν αυτή την εκστρατεία. Πέρυσι, 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι χάθηκαν στους δρόμους του κόσμου. Πρέπει να αναληφθούν δράσεις ώστε οι ανθρώπινες απώλειες να περιοριστούν στο ελάχιστο. Είμαι ικανοποιημένος που η διοργάνωση GT Racing βοηθά ενεργά στην προσπάθεια βελτίωση της οδικής ασφάλειας».
AUTOFIT PASXA
skoda