3 Αγωνιστικά δρόμου
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

3 Αγωνιστικά δρόμου

21.037 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2016)

H Alfa Romeo Giulietta QV, το Ford Focus ST και το VW Golf GTI Perfomance προτάσσουν τους πανίσχυρους turbo κινητήρες, τις καυτές επιδόσεις και τον σχεδόν αγωνιστικό τους χαρακτήρα για να μας καθηλώσουν στα μπάκετ καθίσματα και να μας ταξιδέψουν στη λεωφόρο της οδηγικής απόλαυσης.

Κρίση-ξεκρίση, τα μικρομεσαία «καυτά» χάτσμπακ θα έχουν πάντα μια θέση στη καρδιά των οδηγών, αφού είναι τα υπεραυτοκίνητα της διπλανής πόρτας. Με τιμές, που δεν προκαλούν (και τόσο), τα μικρομεσαία GTI προσφέρουν συναρπαστική εμφάνιση, εντυπωσιακές επιδόσεις και fun to drive χαρακτήρα, αποτελώντας αναζωογονητικές κάψουλες διαφυγής από την καθημερινότητα, χωρίς να ξεχνούν όμως και να την υπηρετούν. 
Πηγές ευχαρίστησης και παραγωγής αδρεναλίνης, που διάολε μπορείς με λιγότερο ή περισσότερο ζόρι να αποκτήσεις: Η Alfa Romeo Giulietta QV με τα 240 άλογα και αποκλειστικά αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT κοστίζει 33.600 ευρώ, το Focus ST με τα 250 άλογα έχει 34.855 ευρώ και η πεντάθυρη έκδοση του VW GTI Perfomance με τα 230 άλογα τιμάται 31.650 ευρώ (+2.400 ευρώ για το αυτόματο κιβώτιο DSG).
Σεμνά και ταπεινά; ΝΟΤ!Ανάλογο του δυναμικού τους χαρακτήρα είναι το παρουσιαστικό των 3 «καυτών» μικρομεσαίων. Η ούτως ή άλλως σαγηνευτική σιλουέτα της Alfa Romeo Giulietta, στην έκδοση QV έχει τις λεπτομέρειες για να επιβάλλεται: Αεροτομή, καλύμματα καθρεπτών από ανθρακονήματα, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτης, παχυλές εξατμίσεις, και ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου με τις κατακόκκινες δαγκάνες των φρένων να βγάζουν μάτι.
Όλα τα λεφτά στο Focus ST είναι η κυψελωτή μάσκα με το λογότυπο ST στα αριστερά της. Από εκεί και πέρα το καπό με τα δύο τονισμένα «νεύρα», η πίσω αεροτομή, η κεντρικά τοποθετημένη «σιαμαία» εξάτμιση με την τραπεζοειδή απόληξη και οι ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών, ολοκληρώνουν την ψαρωτική εικόνα.
Αναμφίβολα το πιο διακριτικό και «συγκρατημένο» είναι το VW Golf GTI, όπου μικρές λεπτομέρειες, όπως το προκλητικό κόκκινο σιρίτι που διατρέχει το εμπρός μέρος, η κυψελωτή εισαγωγή αέρα, οι δύο εξατμίσεις στις άκρες του πίσω προφυλακτήρα και οι ζάντες αλουμινίου κάνουν την οπτική διαφορά. 

Ford Focus ST

Ford Focus ST

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen