Ο «Ιαβέρης Junior» επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με το Mitsubishi Lancer EVO IX, που έχει επιμεληθεί η «Sotirhos Motorsport».

Ο «Ιαβέρης Junior» επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με το Mitsubishi Lancer EVO IX, που έχει επιμεληθεί η «Sotirhos Motorsport».

Επιστροφή Iαβέρη Junior

3.328 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2016)

Μετά από απουσία 10 ετών, ο «Ιαβέρης Junior» επιστρέφει στην αγωνιστική δράση συμμετέχοντας στο Seajets Ράλι Ακρόπολις 2016, στο οποίο θα μοιραστεί με τον Σπύρο Κολτσίδα ένα Mitsubishi Lancer EVO IX.

Με μια λιτή αλλά γεμάτη συναίσθημα εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κρυονέρι Αττικής την Πέμπτη 21 Απριλίου, ο «Ιαβέρης Junior» γνωστοποίησε στον τύπο, την επερχόμενη συμμετοχή του στο Seajets Ράλι Ακρόπολις 2016.
Το όνομα «Ιαβέρης» είναι συνδεδεμένο στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου με το Ράλι Ακρόπολις για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, χάρη στη συμμετοχή και τις επιδόσεις που σημείωνε ο «Ιαβέρης», κατά κόσμον Τάσος Μαρκουΐζος, στα τέλη της δεκαετίας του '70. 
Η ιστορία συνεχίζεται και παρά τις δυσκολίες, προσωπικές και αγωνιστικές, στην εκκίνηση του Seajets Ράλι Ακρόπολις 2016, θα βρεθεί ο «Ιαβέρης Junior», κατά κόσμον Κωνσταντίνος Μαρκουΐζος, στην επιστροφή στους αγώνες μετά από μία δεκαετία.
  
Ο «Ιαβέρης Junior», θα επανέλθει στο αγωνιστικό προσκήνιο συμμετέχοντας στο Seajets Ράλι Ακρόπολις 2016, που θα διεξαχθεί στις 6-8 Μαΐου με επίκεντρο την Λαμία. Δίπλα στον πρώην πρωταθλητή της κατηγορίας F3 θα βρεθεί ο Σπύρος Κολτσίδας, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί επιτυχώς και στο παρελθόν, κατακτώντας τον τίτλο του 2005. 
Το αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιήσει το πλήρωμα, θα είναι ένα Mitsubishi Lancer EVO IX, που προετοιμάζει η «Sotirhos Motorsport», αγωνιστική ομάδα της οποίας επικεφαλής είναι ο Λευτέρης Σωτήρχος. Η συμμετοχή του «Ιαβέρη Junior» στο φετινό Ράλι Ακρόπολις θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως σημαδιακή, αφού το επίκεντρο του εθνικού μας αγώνα επιστρέφει φέτος, επίσης μετά από απουσία 10 ετών, στη Λαμία Φθιώτιδας όπου έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία κατά το παρελθόν. 
Η εκκίνηση του Seajets Ράλι Ακρόπολις 2016 θα γίνει την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 18:00, μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και ο αγώνας θα περιλαμβάνει δύο αγωνιστικές ημέρες και 12 ειδικές διαδρομές, που θα διεξαχθούν στις 7 και 8 Μαΐου αντίστοιχο, με επίκεντρο την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL