Non-Paper

Επιλέχτηκαν 5 τελευταίες ειδήσεις
Πώς πήγαμε από τις «κούρσες» στην μανία των SUV; Τι σχήμα ακολουθεί;
Ποιο αμάξι θα αγόραζες αν ήξερες πως θα το κρατούσες 20 χρόνια;
Πώς θα είναι η ζωή με όριο τα 30 χλμ./ώρα;
Το αγοράζεις για κελεπούρι το μεταχειρισμένο GTi ή «απαπα»;
Πάνω ή κάτω από 120.000 χλμ. στο κοντέρ είναι «OK» για μεταχειρισμένο;
περισσότερα »
non paper an off-the record or unofficial presentation of (auto) policy Τι χρειάζεται η Alfa Romeo; Μερικά σπορ μοντέλα, ή όλα της τα μοντέλα να είναι πιο σπορ;
Διαβάστηκε από 5623 αναγνώστες

Αν η Alfa Romeo θέλει να γυρίσει στο χαρακτήρα με τον οποίο όλοι την έχουμε ταυτίσει, τι χρειάζεται περισσότερο; Σπορ μοντέλα, ή όλα της τα μοντέλα να είναι πιο σπορ; Αν η Alfa Romeo θέλει να γυρίσει στο χαρακτήρα με τον οποίο όλοι την έχουμε ταυτίσει, τι χρειάζεται περισσότερο; Σπορ μοντέλα, ή όλα της τα μοντέλα να είναι πιο σπορ; Αν η Alfa Romeo θέλει να γυρίσει στο χαρακτήρα με τον οποίο όλοι την έχουμε ταυτίσει, τι χρειάζεται περισσότερο; Σπορ μοντέλα, ή όλα της τα μοντέλα να είναι πιο σπορ; Η αλήθεια είναι πως η Alfa Romeo μας έχει ανοίξει την όρεξη για τα καλά. Από τη μία η συνεργασίες με τις «αδελφές» Maserati και Ferrari, χάρη στις οποίες είδαμε την εκρηκτική 8C Competizione, από την άλλη η κεντρομήχανη 4C, βάλε και τη συνεργασία με την Mazda για ένα πιο προσιτό σπορ μοντέλο, αλλά και την υπόσχεση για επιστροφή στην πίσω κίνηση, και δεν ξέρεις τι να πρωτοπεριμένεις.

Όμως δεν μπορείς να τα περιμένεις όλα. Βλέπεις, όσο κι αν ερωτευθήκαμε την 8c Competizione, ή όσο κι αν περιμέναμε να δούμε την 4c, πρόκειται για μοντέλα για λίγους. Για μοντέλα που δεν θα αγοράσουμε εμείς οι υπόλοιποι. Και ακούς φωνές που ζητάνε περισσότερα. Περισσότερα σπορ αυτοκίνητα, διθέσια, πισωκίνητα και δυνατά, μια νέα GTV να σαρώσει τα μεσαία κουπέ, ένα μεγάλο σούπερ σπορ να «δείξει» στην Audi και την Porsche, ένα σβέλτο roadster να αναβιώσει τις Spider και να ξεσηκώσει.

Δε λέει κανείς πως δεν τα θέλει όλα αυτά. Όμως πόσοι από εμάς θα τα αγοράσουν; Είτε γιατί θα είναι τσιμπημένα, είτε γιατί δεν μπορούν να αποτελέσουν το ένα και μοναδικό αυτοκίνητο που σήμερα οι περισσότεροι αντέχουμε να αγοράσουμε.

Από την άλλη υπάρχει μια άλλη φωνή, που χωρίς να λέει όχι σε αυτά τα μεγαλεπήβολα, κοιτάζει περισσότερο με τι Alfa Romeo θα κυκλοφορούμε εμείς. Εμείς που θέλουμε ένα μικρό, ένα μεσαίο, ένα μικρομεσαίο ή ακόμη και ένα μεγάλο μοντέλο. Όχι σούπερσπορ, κουπέ ή άλλο δίπορτο, αλλά ένα «κανονικό» αυτοκίνητο που απλά θα θέλαμε να έχει τα ιταλικά σήματα.
Αυτή η φωνή λοιπόν ακούγεται να λέει ότι η Alfa Romeo πρέπει να στρέψει τους πόρους της προς τη δημιουργία μιας γκάμας μοντέλων με σαφή σπορ χαρακτήρα. Ένα μικρομεσαίο που να μην είναι απλά ένα καλύτερο Golf, αλλά μία τελείως ξεχωριστή πρόταση, όπως είναι για παράδειγμα η BMW Σειρά 1. Όχι μόνο επειδή θα είναι πισωκίνητο, αλλά επειδή θα έχει στο επίκεντρο τον σπορ χαρακτήρα.

Και επειδή και σούπερσπορ, και όλα τα μοντέλα σπορ δεν γίνεται, άλλοι προτιμούν την πρώτη περίπτωση και άλλοι την δεύτερη. Εσείς όμως; Τι θέλετε από την Alfa Romeo; Να «δείξει» τι μπορεί να κάνει ή να σας δώσει εσάς ένα αυτοκίνητο που μπορείτε να αγοράσετε και να απολαμβάνετε να οδηγείτε; Τι λέτε; 
Σχολιάστε την είδηση
Σχόλια...
eyrid... (1/10/2014, 10:41) για οποιον ειχε την ατυχια να παρει γενικα ιταλικο αμαξι , ποσο μαλλον μαι ΑΛΦΑ , σιγουρα θα ηταν κολλητος με το συνεργειο και τον βενζινα της περιοχης !!! ποια σπορ μοντελα ? αυτα του 1970 ? και αν ? 
Poli.... (1/10/2014, 00:23) Παθος καρδια ψυχη ερωτας Λεξεις αγνωστες για οποιον δεν εκατσε σε τετοιο ΑΜΑΞι
prool... (26/9/2014, 06:51) Ας ξεκινήσουμε με την αξιοπιστία. Δε βρίσκω λόγο να σχολιάσω οτιδήποτε, αν δε λυθεί ένας τόσο μεγάλος βραχνάς για την εταιρία.
tzo-n... (24/9/2014, 22:25) για την αναρτηση συμφωνο.. αλλα με το μη βενζινοφαγα δεν λεει... διωτι γκαζι κ οικονομια δεν πανε μαζι.. η το ενα η το αλλο
Vasil... (24/9/2014, 11:34) ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ . . ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ . . ΤΙΜΟΝΙ . . ΑΝΑΡΤΗΣΗ . . Κ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΗ ΒΕΝΖΙΝΟΦΑΓΑ ΜΟΤΕΡ ΠΟΥ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ!! ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΠΟΡ ΜΟΝΤΕΛΑ !