Ανασαίνεις τη θάλασσα!

3198 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ξενοδοχείο Πανόραμα είναι ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στο γραφικό Διακοπτό, που προσφέρει στους επισκέπτες του το προνόμιο της μαγευτικής θέας προς τον Κορινθιακό Κόλπο.

 
Το ξενοδοχείο Πανόραμα βρίσκεται 5 μέτρα από την θάλασσα, πράγμα που εξασφαλίζει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, αλλά και πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης (μόλις 1,5 χλμ.) για ό,τι κι αν χρειαστείτε.

Τα δωμάτια είναι ευάερα και πολύ φωτεινά, με απλή διακόσμηση και ολοκληρωμένο εξοπλισμό, ενώ το πλήρες αγγλικό πρωινό που σερβίρεται στο εστιατόριο υπόσχεται ένα υπέροχο ξεκίνημα στη μέρα σας. Το εστιατόριο του Panorama τιμά την ελληνική παραδοσιακή μας κουζίνα και προσφέρει ελληνικά πιάτα τόσο μαγειρευτά όσο και την ώρας. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί και ξυλόφουρνος για να γευτείτε πίτσες και μακαρονάδες φούρνου.

Το ξενοδοχείο Πανόραμα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για ταξιδιώτες που αναζητούν ένα προσιτό κατάλυμα για την οικογένεια τους αλλά και για επιχειρηματίες που ψάχνουν ένα άνετο ξενοδοχείο, για λάτρεις της θάλασσας και του βουνού (καθώς το Διακοπτό συνδυάζει αρμονικά και τα δυο), καθώς και για ζευγάρια που επιθυμούν να οργανώσουν έναν αξέχαστο γάμο δίπλα στη θάλασσα. Αλλωστε, το Διακοπτό συνδυάζει αρμονικά βουνό και θάλασσα, αποτελώντας έναν ιδανικό προορισμό τόσο για καλοκαιρινές διακοπές όσο και για χειμερινές διακοπές στην Πελοπόννησο.

Το προσωπικό μπορεί να σας δώσει πληροφορίες και να «οργανώσει» την ημέρα αν το επιθυμείτε ούτως ώστε να δείτε όλα όσα έχει να σας δώσει το γραφικό Διακοπτό.