Tο Ami είναι ένα διθέσιο αλλά μικρότερο και στενότερο από ένα smart EQ Fortwo.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο Ami είναι ένα διθέσιο αλλά μικρότερο και στενότερο από ένα smart EQ Fortwo.

20 «παρδαλά» Citroen Ami στο Παρίσι (+vids)

4.154 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2020)

20 «παρδαλά» ηλεκτρικά Ami παρουσίασε η Citroen η οποία με αυτό τον τρόπο γέμισε με περισσότερα χρώματα την πρωτεύουσα της «μαμάς» Γαλλίας, το Παρίσι!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πριν από λίγο διάστημα η Citroen παρουσίασε το μίνι ηλεκτρικό αυτοκίνητο Ami, το οποίο ήρθε για να απλουστεύσει την κίνηση εντός των μεγάλων πόλεων και φυσικά χωρίς να εκπέμπει καθόλου ρύπους. Μάλιστα σύμφωνα με τη μάρκα, από το άνοιγμα των παραγγελιών στον επίσημο ιστότοπο μέχρι και σήμερα, περισσότεροι από 1.000 Γάλλοι πελάτες εξασφάλισαν από ένα Ami.
 
Ωστόσο το μικροσκοπικό ηλεκτρικό όχημα μπαίνει σε μια νέα φάση καθώς αποφασίστηκε πως σύντομα θα ενταχθεί στον παρισινό στόλο Free2Move στη Γαλλία. Για να σηματοδοτήσει την περίσταση, η Citroen παρουσίασε 20 Ami το κάθε ένα με διαφορετικό και αρκετά εξεζητημένο χρωματισμό, όλοι όμως εμπνευσμένοι από τις πιο εμβληματικές γειτονιές της γαλλικής πρωτεύουσας.
 
Σχεδιασμένο για την πόλη και τους κατοίκους της, το ηλεκτρικό Ami θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες κινητικότητας των παριζιάνων από τα μέσα Σεπτεμβρίου ως μέρος του στόλου αυτοκινήτων κοινής χρήσης (car-sharing) Free2Move που ανήκει στο PSA Group. Σε πρώτη φάση περισσότερα από 100 οχήματα θα ενταχθούν στην υπηρεσία.
 
Να θυμίσουμε πως το Ami είναι ένα διθέσιο και σημαντικά μικρότερο και στενότερο από ένα smart EQ Fortwo. Έχει ηλεκτρική αυτονομία 70 χιλιομέτρων, μπαταρία 5,5 kWh και μπορεί να φορτίσει πλήρως από οικιακή πρίζα σε περίπου 3 ώρες. Η βασική τιμή στη Γαλλία είναι 6.000 ευρώ, ενώ διατίθεται και προς ενοικίαση για 48 μήνες με 2.644 ευρώ και μηνιαία πληρωμή 19,99 ευρώ.
 
Για περιστασιακή χρήση, η οδήγηση του Ami στο πλαίσιο της υπηρεσίας κοινής χρήσης αυτοκινήτων Free2Move κοστίζει μηνιαίος 9,90 ευρώ συν 0,26 ευρώ ανά λεπτό χρήσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
kia