Ακόμη μία BMW 320si θα βρίσκεται στα σιρκουί του World Touring Car Championship

Ακόμη μία BMW 320si θα βρίσκεται στα σιρκουί του World Touring Car Championship

¶λλη μια BMW στο WTCC

(10/4/2009)

Η Proteam Motorsport θα συμμετέχει με τρία αυτοκίνητα στον επόμενο σταθμό του παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτων τουρισμού στο Marrakech. Στο τιμόνι της τρίτης BMW 320si θα βρίσκεται ο 32χρονος Ιταλός Vito Postiglione στο πλευρό των Félix Porteiro και George Tanev.

«Προσθέτουμε έναν εξαιρετικής ποιότητας οδηγό σε μία ήδη δυνατή ομάδα. Πιστεύω ότι με την προσθήκη του Postiglione, η ομάδα μας γίνεται ακόμα δυνατότερη. Θα προσφέρουμε και στους τρεις οδηγούς όλα εκείνα τα εφόδια για να τους δώσουμε τη δυνατότητα να διακριθούν.» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδος Valmiro Presenzini

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Ο Vito Postiglione έχει στο ενεργητικό του έναν σημαντικό αριθμό νικών στο Ευρωπαϊκό και το Ιταλικό Renault Clio Trophy. Ακόμα είναι νικητής του 6ωρου αγώνα της Vallelunga το 2003 και του Ferrari Challenge World Final το 2007.

«Αυτή είναι μία ευκαιρία που την περίμενα πολύ καιρό και εύχομαι να βγάλω τον Valmiro ασπροπρόσωπο που με επέλεξε. Το πρόγραμμα μέχρι τώρα περιλαμβάνει μερικούς από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες, έπειτα θα αξιολογήσουμε την θέση μου στο πρωτάθλημα και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε.» δήλωσε ο Vito Postiglione.
Mercedes
test