To Fiat Panda 4x4 Adventure.

To Fiat Panda 4x4 Adventure.

Το «περιπετειώδες» Panda

(13/7/2009)

Μην πάει ο νους σας στο κακό. Απλά πρόκειται για μια ειδική έκδοση του Fiat Panda 4x4, που ακούει στο όνομα Adventure. Σκοπός της είναι να ενισχύσει τις εκτός δρόμου ικανότητες του μικρού ιταλικού μοντέλου. Εκτός από την εμφάνιση, αλλαγές μικρές και στα μηχανικά μέρη.

Αναφορικά με την εξωτερική σχεδίαση, η έκδοση Adventure του Fiat Panda 4x4 ξεχωρίζει από την πράσινη πέρλα, η οποία ως σκοπό έχει να ενισχύσει το οικολογικό προφίλ του μοντέλου. Στο ίδιο χρώμα είναι βαμμένοι και οι προφυλακτήρες, ενώ το γκρι της μάσκας και τα σκουρόχρωμα κρύσταλλα, όπως και η μαύρη πίσω κολόνα έρχονται να δώσουν επιπλέον δυναμισμό. Τέλος, τα μαύρα προστατευτικά στο πλάι, οι πλαστικές επενδύσεις στους θόλους των τροχών, οι μπάρες οροφής και τα φιμέ τζάμια ενισχύουν τον «περιπετειώδη» χαρακτήρα του μοντέλου. Εικόνες του εσωτερικού δεν έχουν διαρρεύσει, αναμένεται όμως να έχουν γίνει οι απαραίτητες επεμβάσεις προκειμένου αυτό να συνάδει με την εξωτερική εμφάνιση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τέλος, όσον αφορά στα μηχανικά μέρη της έκδοσης Adventure, επεμβάσεις έχουν γίνει στο set-up της ανάρτησης, ώστε το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος να ανέλθει στα 445 κιλά. Μάλιστα, το μοντέλο μπορεί να παραγγελθεί χωρίς τα πίσω καθίσματα, ώστε η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ να φθάσει τα 1.000 λίτρα.
MIKRA VANS LEASING
test center