Μία βελτιωμένη εκδοχή του Audi SQ5 έφερε στο φως της δημοσιότητας η ABT.

Tο πίσω μέρος έχει βελτιωθεί με ένα αεροδυναμικό διαχύτη ο οποίος φιλοξενεί τις τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

Audi SQ5 με την υπογραφή της ΑΒΤ

2.064 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2017)

Μία βελτιωμένη εκδοχή του Audi SQ5 έφερε στο φως της δημοσιότητας η ABT, ικανοποιώντας με αυτόν τον τρόπο, αυτούς που δεν μπορούν να περιμένουν την εμφάνιση του ισχυρότερου Audi RS Q5.

Ξεκινώντας λοιπόν από τον κινητήρα, η εταιρεία βελτιώσεων εργάστηκε πάνω στον V6 turbo κινητήρα 3.0 λίτρων, ο οποίος πλέον δεν προσφέρει 354 ίππους και 500 Nm ροπής, καθώς έχει αναβαθμιστεί για να δίνει στο μυώδες crossover 425 άλογα και 550 Nm ροπής.
 
Μάλιστα η συγκεκριμένη διαδικασία έχει επαναληφθεί από τη γερμανική εταιρεία, μιας και πρόσφατα έκανε ακριβώς το ίδιο σε ένα βελτιωμένο Audi S5 Cabriolet, το οποίο χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα.
Από κει και πέρα η ΑΒΤ έχει προχωρήσει και στη βελτίωση της εικόνας του μοντέλου δίνοντάς του ένα νέο μπροστινό προφυλακτήρα με μεγαλύτερους αεραγωγούς αλλά και ένα σπόιλερ. Αξιοσημείωτα είναι και η εγκατάσταση ανθρακονημάτων στα μπροστινά φτερά, οι πλευρικές ποδιές αλλά και οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.
 
Τέλος σε ότι αφορά το πίσω μέρος έχει βελτιωθεί με ένα αεροδυναμικό διαχύτη ο οποίος φιλοξενεί τις τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, ενώ στο πορτμπαγκάζ έχει ενσωματωθεί μια αεροτομή, η οποία και ολοκληρώνει τις αλλαγές.      

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO