C3 Aircross ή Tipo Cross; Μικρό SUV ή μικρομεσαίο crossover;

C3 Aircross ή Tipo Cross; Μικρό SUV ή μικρομεσαίο crossover;

13.785 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2022)

Συγκρίνουμε ένα μικρό SUV με ένα μικρομεσαίο Crossover στα ίδια χρήματα. Το οικονομικό και πιο περιπετειώδες Citroen C3 Aircross με το μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο Fiat Tipo Cross.

Τουρμπάτα βενζίνης στα 19 χιλιάρικα!

Το ερώτημα έχει ως εξής: Με τα ίδια χρήματα θα προτιμούσες ένα μικρό SUV ή θα ανέβαινες κατηγορία επιλέγοντας ένα μικρομεσαίο με crossover χαρακτηριστικά; Και για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο αποφασίσαμε να συγκρίνουμε το βενζινοκίνητο Citroen C3 Aircross των 110 ίππων με το Fiat Tipo Cross των 100 ίππων τα οποία κοστίζουν 19.500 και 19.300 ευρώ αντίστοιχα.

Εκτός από σχεδόν ίδια τιμή, τα δύο μοντέλα στο βασικό τους εξοπλισμό προσφέρουν και αντίστοιχο εξοπλισμό, παρέχοντας όλα τα σημαντικά στοιχεία εξοπλισμού που αναζητά ο μέσος αγοραστής, όπως σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής και ηλεκτρικές ευκολίες. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Πιο ιδιαίτερο το C3 Aircross, έχει δυναμισμό το Tipo Cross

Αισθητικά έχουμε να κάνουμε με δύο αυτοκίνητα που εκφράζουν διαφορετική φιλοσοφία. Το γαλλικό SUV έχει μια πιο ιδιαίτερη σχεδίαση που το κάνει πιο αναγνωρίσιμο στο μάτι, χάρη στον μπροστινό πρόβολο, με τα λεπτά φώτα που έρχονται ως συνέχεια της γρίλιας και το μεγάλο προφυλαχτήρα και το κάθετο πίσω μέρος.

Το Tipo Cross από την πλευρά του, βασιζόμενο φυσικά στην χάτσμπακ εκδοχή, καταφέρνει να διαμορφώσει ένα περιπετειώδη χαρακτήρα, χάρη στις ποδιές, στα προστατευτικά μαρσπιέ και στις μπάρες οροφής, ενώ συγχρόνως προτάσσει και μοντέρνα στοιχεία, όπως τη μάσκας με το 3D-effect και τα LED φώτα. Από εκεί και πέρα, το πιο είναι ομορφότερο το αφήνουμε στο δικό σας γούστο.

Εσωτερικό-Χώροι: Καλύτερο σε ποιότητα το C3 Aircross, πιο ευρύχωρο το Tipo Cross

Κινητήρες: Καλύτερες επιδόσεις, με εξάρι κιβώτιο και πιο οικονομικό το C3 Aircross

Στο δρόμο: Πιο άνετο το C3 Aircross, πιο δυναμικό το Tipo Cross

Η γνώμη μας

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

test center
4green