Διαρροή: Αυτό είναι τo νέο μικρό SUV της Alfa Romeo
4 Φωτογραφίες »

Διαρροή: Αυτό είναι τo νέο μικρό SUV της Alfa Romeo

5.915 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2023)

Οι πρώτες φωτογραφίες του μικρού SUV της Alfa Romeo διέρρευσαν στο διαδίκτυο και φαίνεται πως θα μοιάσει σε μεγάλο βαθμό με την Tonale και την Stelvio. Δεν θα είναι όμως και ίδιο.

Το νέο Brennero;

Στο φως της δημοσιότητας ύστερα από διαρροές ήρθαν οι πρώτες εικόνες που δείχνουν το επόμενο SUV της Alfa Romeo. Πρόκειται για το μικρότερο SUV που θα έρθει να επεκτείνει την γκάμα της ιταλικής φίρμας, το οποίο λέγεται πως θα ονομαστεί Brennero, χωρίς όμως μέχρι αυτή την στιγμή αυτό να επιβεβαιώνεται από την φίρμα. Αλλά υποψήφια ονόματα είναι το Brenner, το Visconti και το Arna.

Θα θυμίζει Alfa Romeo με την πρώτη ματιά

Από τις φωτογραφίες μπορούμε να διαπιστώσουμε πως το μικρό SUV της Alfa Romeo θα υιοθετεί πολλά στοιχεία από τον σχεδιασμό της Tonale και της Stelvio αλλά σε σχέση με αυτά, θα είναι μικρότερο σε μέγεθος και θα εξοπλίζεται με πιο σπορτίφ φωτιστικά σώματα, προφυλακτήρα με μεγάλους αεραγωγούς και διαφορετικά σχέδια σε ζάντες. Το αυτοκίνητο στις εικόνες φαίνεται πως αφορά κάποια από τις mild hybrid εκδόσεις του.

Ηλεκτρικό αλλά και θερμικό αργότερα

Το μικρό SUV της Alfa Romeo θα έχει μήκος 4,1 μέτρα και θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2024, πριν ακολουθήσει το εμπορικό του λανσάρισμα το ίδιο έτος. Στην αρχή, θα είναι διαθέσιμο μόνο με ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύνολο, το ίδιο με αυτό του Jeep Avenger και του Fiat 600. Συγκεκριμένα, το σύνολο αυτό αποτελείται από μια μπαταρία 54 kWh και ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 136 ίππων, με την αυτονομία να φτάνει ακόμη και τα 400 χιλιόμετρα. Μετέπειτα, θα λανσαριστούν και βενζινοκίνητες εκδόσεις με βάση έναν 1.200άρη turbo κινητήρα, οι οποίες θα είναι πιθανότατα ήπια υβριδικές. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρχουν και τετρακίνητες εκδόσεις.

Mercedes
NEXEN NFERA PRIMUS