Το Fiat Panda 4x4 Antartica θα φορά 15άρες ζάντες αλουμινίου, ενώ θα είναι βαμμένο σε άσπρο του πάγου, με μαύρα φινιρίσματα και πορτοκαλί καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Fiat Panda 4x4 Antartica θα φορά 15άρες ζάντες αλουμινίου, ενώ θα είναι βαμμένο σε άσπρο του πάγου, με μαύρα φινιρίσματα και πορτοκαλί καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών.

Eιδική έκδοση του Fiat Panda 4x4

16.361 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2013)

Η Fiat θα παρουσιάσει στη Φρανκφούρτη μια επετειακή έκδοση για το τετρακίνητο Panda, την Antartica, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια της 4x4 με αρκετές «πινελιές περιπέτειας», ενώ θα λανσαριστεί τέλος του 2013.

Ο ιταλικός όμιλος ετοιμάζει το «πακέτο» των μοντέλων που θα φέρει στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης την επόμενη εβδομάδα, μέσα στα οποία θα συμπεριλάβει και μια εορταστική έκδοση του Panda 4x4, την Antartica, προκειμένου να «σηματοδοτήσει» τα 30 χρόνια που συμπληρώνει το μικρό τετρακίνητο όχημα.Ειδικότερα, η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι βασισμένη στην Rock παραλλαγή του μοντέλου και θα φορά 15άρες ζάντες αλουμινίου, ενώ θα είναι βαμμένο εξωτερικά σε ένα λευκό του πάγου (εξ ου και το όνομα), με μαύρα φινιρίσματα και πορτοκαλί καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών.Επιπλέον, η δίχρωμη θεματική συνεχίζεται κι εσωτερικά, με την ταπετσαρία να «παίζει» ανάμεσα στους τόνους του γρι και του πορτοκαλί.Τώρα, για το κινητήριο σύνολο θα χρησιμοποιηθούν ο 0,9 λτ. TwinAir Turbo των 85 ίππων, ή εναλλακτικά ο diesel 1,3 λτ. MultiJet II, που αποδίδει 75 ίππους.Τέλος, το Fiat Panda 4x4 Antartica θα λανσαριστεί όπως έχει προγραμματιστεί μέχρι τέλος του έτους, αλλά για την τιμή του η εταιρεία τηρεί «σιγή ιχθύος», προς το παρόν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ETRANSIT VS ESPRINTER
test center