To GT-Κ ξεχωρίζει για τις μυώδεις γραμμές κατά μήκος του αμαξώματος του.

Τιμές δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Είναι ένα μικρό GT-R ή Daihatsu Copen;

2.612 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2017)

Oι Ιάπωνες της Liberty Walk δημιούργησαν ένα μικρό convertible μοντέλο με εμφάνιση GT-R αλλά βασισμένο στο roadster της Daihatsu. Πώς σας φαίνεται;

Στην αγορά της Ιαπωνίας κυκλοφορούν μια σειρά από μοντέλα που θα ήταν τουλάχιστον ενδιαφέρον να τα δούμε στους δρόμους της Ευρώπης και της Ελλάδας όπως τα Honda N-One, Suzuki Alto Turbo RS κ.α. Σε αυτά ας προσθέσουμε και το Nissan GT-K, που μοιάζει με μια συρρικνωμένη έκδοση του Godzilla, του θρυλικού GT-R.

Η διάσημη ιαπωνική εταιρεία βελτιώσεων Liberty Walk παρουσίασε την νέα της δημιουργία για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο και όπως μπορούμε να δούμε δεν παίρνει δάνειο μόνο την εμφάνιση του GT-R αλλά είναι και convertible. Ωστόσο, στο πίσω του μέρος βλέπουμε το έμβλημα της Daihatsu, κάτι που μαρτυρά ότι το μοντέλο αυτό μάλλον βασίζεται στο Copen και όχι στο GT-R.
 
To GT-Κ ξεχωρίζει για τις μυώδεις γραμμές κατά μήκος του αμαξώματος του, τα επιβλητικά φτερά του και στους τέσσερις τροχούς και τον επιθετικό προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος, την παράσταση κλέβει το σύστημα εξάτμισης τεσσάρων απολήξεων και μια γιγάντια αεροτομή.

Τιμές δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

BRIDGESTONE VS GOODYEAR
test center