Η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Έρχεται κινέζικη... Jaguar!

2.320 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2018)

Έτοιμoς να παρουσιαστεί το φθινόπωρο είναι αυτός ο κλώνος της Jaguar F-Pace από την κινέζικη εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων Hanteng.

Τα τελευταία χρόνια μπορεί η κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανία να έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου, ωστόσο επειδή δεν έχει ακόμα την δική της τεχνογνωσία στον σχεδιασμό αυτοκινήτων, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει κινέζικες εταιρείες να δημιουργούν μοντέλα-κλώνους που βασίζονται σχεδιαστικά πάνω σε γνωστά ευρωπαϊκά αυτοκίνητα.
 
Aλλη μια τέτοια περίπτωση φαίνεται να είναι το καινούριο SUV που ετοιμάζει η εταιρεία Hanteng που μεταξύ άλλων έχει στενούς δεσμούς με την Zotye, μια άλλη εταιρεία από την Κίνα που κατασκευάζει αυτοκίνητα και είχε γίνει γνωστή στο παρελθόν για τον κλώνο της Porsche Macan που είχε κατασκευάσει. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, το νέο SUV που ετοιμάζει η Handeng βασίζει την σχεδιαστική του ταυτότητα στην Jaguar F-Pace, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στον πρόβολο ενώ στο πίσω μέρος συνδυάζει στοιχεία Jaguar με ολίγον από… Porsche.

Mέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, αλλά τα μέσα ενημέρωσης της χώρας εικάζουν ότι το νέο SUV θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα Χ5 και Χ7 που δανείζονται την ονομασία τους από την… BMW.

Η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER