H Bentley Bentayga S απέκτησε Black Edition

2.244 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2024)
H Bentley Bentayga S απέκτησε Black Edition
10 Φωτογραφίες »

- Μαύρο αμάξωμα με επτά διαφορετικές επιλογές χρωματικών πινελιών αντίθεσης
- Τα χρώματα αντίθεσης συνδυάζονται με το μαύρο και στην καμπίνα
- Θα διατηρήσει τις επιλογές κινητήρα της απλής Bentayga S, απόδοσης έως 550 ίππων
- Θα κοστίζει πάνω από τα 230.000 ευρώ της απλής Bentayga S

Μαύρο αμάξωμα με επτά διαφορετικές επιλογές χρωματικών πινελιών αντίθεσης

Ήρθε η ώρα η Bentley Bentayga S να αποκτήσει μαύρο χρώμα αμαξώματος με τη νέα του Black Edition. Σύμφωνα με την μάρκα, η Bentayga S Black Edition είναι το πιο εντυπωσιακό SUV της γκάμας της έως τώρα, ενώ υπάρχουν επτά διαθέσιμα χρώματα που δημιουργούν αντίθεση με την μαύρη εμφάνιση του SUV, το Mandarin, το Signal Yellow, το Klein Blue, το Pillar Box Red, το Ice, το Hyper Green και το Beluga. Αυτές οι χρωματικές πινελιές σε σχήμα λωρίδας εκτείνονται στο κιτ αμαξώματος κάτω από τον μπροστινό προφυλακτήρα και τα πλαϊνά μαρσπιέ, περνώντας μέχρι το πάνω μέρος της πίσω αεροτομής. Παράλληλα, οι μαύρες ζάντες 22 ιντσών διαθέτουν δαγκάνες φρένων στα χρώματα αντίθεσης. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως η Bentley Bentayga S Black Edition είναι το πρώτο μοντέλο στα 105 χρόνια ιστορίας της Bentley που φέρει στο σήμα της τα λεγόμενα Bentley Wings, ενώ ένα σήμα με την ένδειξη Black Edition εμφανίζεται στην πίσω κολόνα του μοντέλου.

Τα χρώματα αντίθεσης συνδυάζονται με το μαύρο και στην καμπίνα

Η ολοκαίνουργια S Black Edition είναι εξοπλισμένη με καθίσματα από δέρμα Beluga και μια μοναδική χρωματική διάταξη εσωτερικού που συνδυάζει το μαύρο με ένα από τα επτά χρώματα αντίθεσης να διακοσμεί τα καθίσματα, τμήματα του ταμπλό και τις πόρτες. Επιπλέον, σε κάθε κάθισμα είναι κεντημένο το έμβλημα «S» σε μαύρο χρώμα, ενώ το ταμπλό έχει μια νέα πλέξη από ανθρακονήματα και μια μεγάλη κεντρική οθόνη στη μέση.

Θα διατηρήσει τις επιλογές κινητήρα της απλής Bentayga S, απόδοσης έως 550 ίππων

Η Bentayga S Black Edition τροφοδοτείται στην βασική έκδοση από ένα plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο αποτελούμενο από έναν V6 βενζινοκινητήρα 3,0 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα συνδυαστικής απόδοσης 462 ίππων, γεγονός που το καθιστά ικανό να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 5,3 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα τα 254 χλμ./ώρα. Η κορυφαία έκδοση τροφοδοτείται από τον διπλό υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων απόδοσης 550 ίππων και 770 Nm ροπής που επιταχύνουν από τα 0 στα 100 σε 4,4 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα στα 290 χλμ./ώρα.

Θα κοστίζει πάνω από τα 230.000 ευρώ της απλής Bentayga S

Η τιμή για την Black Edition δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αν και είναι πιθανό να κοστίζει περισσότερο από την απλή Bentayga S των 180.000 λιρών (δηλαδή πάνω από τα περίπου 230.000 ευρώ, σύμφωνα με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες).

ford
NISSAN