Η Ford δείχνει το λογότυπο της νέας Mustang GT Performance

Η Ford δείχνει το λογότυπο της νέας Mustang GT Performance

1.612 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2022)

Το λογότυπο της GT Performance έκδοσης της νέας Mustang έδειξε η Ford, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα ακόμα teaser βίντεο ενόψει της παρουσίασης της νέας γενιάς του θρυλικού μοντέλου.

Πρεμιέρα στις 14 Σεπτέμβρη

Η αποκάλυψη της νέας Ford Mustang δεν αργεί, καθώς όπως ήδη γνωρίζουμε είναι προγραμματισμένη για τις 14 του Σεπτέμβρη. Για να μας κρατήσει λοιπόν στο κλίμα η αμερικανική μάρκα συνεχίζει τα teaser, με το τελευταίο να μας δείχνει το πορτμπαγκάζ αλλά και το λογότυπο της GT Performance έκδοσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Teaser βίντεο αποκαλύπτει το καπό με το λογότυπο GT Performance

Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο, μία βαλίτσα βρίσκεται στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, πιθανώς μιας νέας Ford Mustang. Το καπό του πορτμπαγκάζ κλείνει, αποκαλύπτοντας το γνώριμο σήμα GT. Ωστόσο, το πάνελ ανάμεσα στα πίσω φωτιστικά σώματα δεν είναι μαύρο όπως ήταν για ολόκληρη την έκτη γενιά, δείχνοντας πως στη νέα γενιά θα έχει το χρώμα του αμαξώματος. Παράλληλα βλέπουμε στο λογότυπο GT να υπάρχει η λέξη Performance χαραγμένη.

Με εξατάχυτο χειροκίνητο αλλά και αυτόματο

Από κει και πέρα να σημειώσουμε πως η Ford έχει επιβεβαίωση την ύπαρξη μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων για τη νέα Mustang, ενώ είναι βέβαιο πως θα υπάρχει και η επιλογή του αυτόματου, χωρίς να έχουν υπάρξει περισσότερες λεπτομέρειες επ’ αυτού. Παράλληλα συνεχίζονται και οι φήμες που θέλουν τη Ford να προσφέρει στη Mustang και μία υβριδική έκδοση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
test