Η Italdesign γιορτάζει τα 50 έτη της με το Quintessenza Concept

1.035 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2024)
Η Italdesign γιορτάζει τα 50 έτη της με το Quintessenza Concept
8 Φωτογραφίες »

- Το Concept αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου
- Έχει 5,5 μέτρα μήκος και 24άρες ζάντες
- Μίνιμαλ και φουτουριστικό το εσωτερικό
- Έχει συνδυαστική ισχύ 788 ίππων και κάνει τα 0-100 σε λιγότερο από 3 δεύτερα

Το Concept αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου

Κλείνοντας 50 έτη ζωής, η ιταλική φίρμα σχεδίασης τιμά την ιστορία της με την αποκάλυψη του Quntessenza Concept, το οποίο παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου.

Έχει 5,5 μέτρα μήκος και 24άρες ζάντες

Το Quntessenza Concept έχει μήκος άνω των 5,5 μέτρων, ύψος 1,5 μ., πλάτος περί τα 2,2 μ., και μεταξόνιο στα 3,2 μ., ενώ αμέσως στο μάτι πέφτει στις ζάντες 24 ιντσών! Στενόμακρα φώτα, τα οποία συνοδεύονται από ένα κάθετο LED εντοπίζονται τόσο σε μπρος όσο και πίσω μέρος. Ιδιαίτερη εντύπωση κάνει η απουσία πλαϊνών καθρεπτών καθώς και αυτή των χερουλιών στις πόρτες, καθώς και ο μηχανισμός αυτών α λα Lamborghini.

Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα του ανοίγματος της πίσω οροφής και αξιοποίησης του πίσω μέρους, είτε σαν καρότσα (μεταμορφώνεται σε pick-up) είτε σαν σαλόνι (μιας και τα πίσω καθίσματα μπορούν να έρθουν «τούμπα»), όπως μπορούμε να δούμε στις εικόνες που διαθέτει η εταιρεία. Το ύψος του από το έδαφος, μπορεί να ρυθμιστεί από 20 εκ. έως 27 εκ . 

Μίνιμαλ και φουτουριστικό το εσωτερικό

Η καμπίνα διαθέτει κεντρικό ταμπλό το οποίο φιλοξενεί το σύστημα infotainment και έχει επενδυθεί με ύφασμα. Ακόμη, κάτω από την κεντρική κονσόλα κρύβεται ένα μίνι μπαρ στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί μέχρι και ένα μπουκάλι κρασί καθώς και δύο ποτήρια.

Έχει συνδυαστική ισχύ 788 ίππων και κάνει τα 0-100 σε λιγότερο από 3 δεύτερα

Η τροφοδοσία του ηλεκτρικού εξαρτάται από μια μπαταρία 150 kWh, η οποία με την σειρά της τροφοδοτεί τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες. Ο ένας βρίσκεται στο μπροστινό άξονα και οι δύο στον πίσω. Η συνολική ισχύς του είναι 788 ίπποι και τα 0-100 χλμ. /ώρα επιτυγχάνονται σε λίγο λιγότερο από 3 δλ. 
 

ETRANSIT VS ESPRINTER
OPEL