Το τελευταίο της δημιουργία αποκάλυψε η Lister, ισχυριζόμενη πως κατασκεύασε το γρηγορότερο SUV στον κόσμο.

Tο νέο Lister LFP έχει την ισχύ 670 ίππων.

H εταιρεία αναφέρει πως δέχεται ήδη παραγγελίες με την τιμολόγηση να υπολογίζεται στις 140,000 λίρες (περίπου 155.500 ευρώ).

Η Jaguar F-Pace της Lister

2.962 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2018)

Το τελευταίο της δημιουργία αποκάλυψε η Lister, ισχυριζόμενη πως κατασκεύασε το γρηγορότερο SUV στον κόσμο.

Ο λόγος για το Lister LFP, το οποίο επί της ουσίας πρόκειται για μία βελτιωμένη Jaguar F-Pace, η οποία ωστόσο έλαβε ιδιαίτερη προσοχή από την βρετανική εταιρεία βελτιώσεων τόσο εξωτερικά όσο και στο κομμάτι του κινητήρα, το οποίο έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
 
Αν και η εταιρεία δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία, ανέφερε πως το νέο Lister LFP έχει την ισχύ 670 ίππων, ωστόσο δεν ανέφερε το μηχανικό σύνολο που είναι υπεύθυνο για αυτόν τον αριθμό, αν και πιστεύεται ότι πρόκειται για ένα υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα με κομπρέσορα, που δίνει τη δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3.5 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα τα 322 χλμ./ώρα.
Σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος η Lister λέει πως έχει κάνει εκτενή χρήση ινών άνθρακα προκειμένου να μειώσει το βάρος του SUV, σημειώνοντας πως όλες οι μετατροπές είχαν ως αποτέλεσμα να κάνουν το LFP το πιο γρήγορο SUV στον κόσμο. Σε ότι αφορά τη χρωματική επιλογή το μοντέλο είναι βαμμένο σε ένα πράσινο χρώμα φέροντας κίτρινες λεπτομέρειες, ενώ στο εσωτερικό τα δερμάτινα χαρακτηριστικά είναι αυτά που παίζουν κυρίαρχο ρόλο.
 
Τέλος η εταιρεία αναφέρει πως δέχεται ήδη παραγγελίες με την τιμολόγηση να υπολογίζεται στις 140,000 λίρες (περίπου 155.500 ευρώ).  

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO