Η νέα βελτιωμένη έκδοση του Audi SQ5 από τη Lumma Design, δίνει στο μοντέλο ένα γκρι χρώμα.

Μέρος του νέου κιτ αμαξώματος που έχει προσαρμοστεί, είναι τα διευρυμένα φτερά.

Η Lumma Design δεν αφήνει το SQ5

2.647 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2018)

Η βελτιωτική εταιρεία Lumma Design έχει ασχοληθεί αρκετά με το Audi SQ5, ωστόσο συνεχίζει να στρέφει τον ενδιαφέρον της γύρω από το γερμανικό SUV, προχωρώντας στην παρουσίαση του νέου έργου της.

Η νέα βελτιωμένη έκδοση του Audi SQ5 από τη Lumma Design, δίνει στο μοντέλο ένα γκρι χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με μαύρα και κόκκινα χαρακτηριστικά προκειμένου να γίνεται εντονότερη η παρουσία τους, μέσω της χρωματικής αντίθεσης. Όπως μπορούμε να δούμε τα μαύρα χαρακτηριστικά κυριαρχούν στη γρίλια και τους δύο προφυλακτήρες, ενώ στις ζάντες εισέρχονται και τα κόκκινα διακοσμητικά στοιχεία που τα συναντάμε τόσο στην περίμετρο όσο και στο κέντρο τους.
 
Μέρος του νέου κιτ αμαξώματος που έχει προσαρμοστεί είναι τα διευρυμένα φτερά, μία νέα μπροστινή ποδιά και ένας αεροδυναμικός διαχύτης στο πίσω μέρος. Επιπλέον έχει λάβει νέες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης με το λογότυπο Lumma, ενώ είναι εξοπλισμένο με μία διακριτική αεροτομή.
¶λλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν, ένα νέο σύστημα ανάρτησης που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 35 χιλιοστά μπροστά και 30 χιλιοστά πίσω, ενώ οι κόκκινες δαγκάνες που βλέπετε στις εικόνες μπορούν να βαφτούν και σε άλλες αποχρώσεις.
 
Στο εσωτερικό, οι προσπάθειες της Lumma περιορίζονται σε μερικές μικρές «πινελιές», όπως ένα αλουμινένιο σετ πεντάλ με υποπόδιο και ειδικά πατάκια, ενώ τέλος αναφορικά με τον κινητήρα ο βελτιωτικός οίκος ισχυρίζεται πως μπορεί να ανεβάσει την ισχύ των 354 ίππων και των 500 Nm ροπής κατά 50 άλογα και 110 Nm ροπής.      

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO