Προσθέτοντας αυτό το πακέτο η F-Pace είναι σε θέση να ανεβάσει την απόδοσή της από 30 έως 40 ίππους.

Οι οπτικές αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μια εξάτμιση από ανοξείδωτο χάλυβα με σπορ σιγαστήρα Arden.

Στο εσωτερικό έχει προστεθεί ένα επανασχεδιασμένο τιμόνι, το οποίο καλύπτεται από δέρμα alcantara.

Η ισχυρότερη F-Pace της Arden

1.747 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2017)

Η πιο ισχυρή Jaguar F-Pace (μέχρι να φτάσει η έκδοση SVR) που μπορεί να αγοράσει κανείς, είναι αυτή των 385 ίππων με τον υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα 3,0 λίτρων. Όμως η Arden Tuning φαίνεται πως έχει άλλη άποψη.

Η εταιρεία βελτιώσεων με έδρα την Γερμανία, έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα πακέτο με την επωνυμία Arden AJ 25 το οποίο προσαρμόζεται στην Jaguar F-Pace και συνδυάζει, τόσο τις οπτικές βελτιώσεις, όσο και αυτές του κινητήρα.
 
Προσθέτοντας αυτό το πακέτο η F-Pace είναι σε θέση να ανεβάσει την απόδοσή της από 30 έως 40 ίππους (ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου), με την ισχυρότερη έκδοση να έχει πλέον 415 ίππους 30 περισσότερους από το εργοστασιακό μοντέλο, όντας η πιο ισχυρή F-Pace μέχρι στιγμής.
 
Αναφορικά με τις οπτικές αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μια εξάτμιση από ανοξείδωτο χάλυβα με σπορ σιγαστήρα Arden, νέα γρίλια και αυτή κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, ένα νέο σπόιλερ στο εμπρόσθιο μέρος, πλευρικές ποδιές και πίσω αεροδυναμικό διαχύτη.
Επιπλέον το αναβαθμισμένο μοντέλο περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών, τα οποία συνδυάζονται με τα κατάλληλα ελαστικά, ενώ τα νέα ελατήρια που έχουν τοποθετηθεί έχουν μειώσει το ύψος του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 2 εκατοστά.
 
Τέλος σε ότι αφορά το εσωτερικό έχει προστεθεί ένα επανασχεδιασμένο τιμόνι, το οποίο καλύπτεται από δέρμα alcantara, εξατομικευμένα πατάκια δαπέδου και πεντάλ αλουμινίου.  

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER