Ηλεκτρικό SUV made in Japan: Nissan Ariya Vs Toyota bZ4X
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ηλεκτρικό SUV made in Japan: Nissan Ariya Vs Toyota bZ4X

9.466 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2023)

Ποιος είπε ότι οι Ιάπωνες δεν φτιάχνουν ηλεκτρικά SUV; Nissan και Toyota μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι της ηλεκτροκίνησης και λανσάρουν τις δικές τους προτάσεις στο segment των μεσαίων SUV. Τι ξεχωρίζουμε από τα Nissan Ariya και Toyota bZ4X;

Καλώς τους κι ας... άργησαν

Στην μία πλευρά έχουμε μία εταιρεία (Nissan) με μπόλικη εμπειρία στην κατασκευή ηλεκτρικών (παγκόσμιο best-seller το LEAF). Από την άλλη μία μάρκα (Toyota) πιστή στην αυτοφορτιζόμενη υβριδική τεχνολογία, της οποίας είναι εκ των πρωτεργατών. Τι συνδέει τους 2 κολοσσούς, πέραν της κοινής, ιαπωνικής τους, καταγωγής; Η μεγάλη προετοιμασία τους, πριν μπουν στο παιχνίδι των ηλεκτρικών SUV.
 
Nissan Ariya και Toyota bZ4X είναι δύο επαναφορτιζόμενα μεσαία SUV που ξεκινούν το εμπορικό τους ταξίδι στην ελληνική αγορά. Εμείς θα κάνουμε τις... συστάσεις, παρουσιάζοντας τις «βασικές» εκδόσεις των αυτοκινήτων. Nissan Ariya 218 ίππων με μπαταρία 66 kWh (44.900 ευρώ με επιδότηση) και το πρώτο ηλεκτρικό Toyota bZ4X 204 ίππων με μπαταρία 71,4 kWh (42.920 ευρώ με επιδότηση).


Ηλεκτρικά Μεσαία SUV Nissan Ariya Toyota bZ4X

Ηλεκτρικά Μεσαία SUV Nissan Ariya Toyota bZ4X

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
NISSAN