Ο Ρώσος ανεξάρτητος σχεδιαστής Nikita Aksyonov παρουσίασε την δική του ψηφιακή εκδοχή.

Στο πίσω μέρος δεν γίνεται να μην προσέξεις την τετραπλή απόληξη του συστήματος εξάτμισης.

Jaguar F-Pace SVR;

2.187 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2017)

Ρώσος ανεξάρτητος σχεδιαστής παρουσίασε την ψηφιακή εκδοχή του για μια έκδοση SVR της Jaguar F-Pace. Ωραίο;

Αν και η Jaguar δεν έχει προβεί σε καμία επιβεβαίωση, αν λάβουμε υποψη μας όλες τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τότε μάλλον είναι κοινό μυστικό ότι μια έκδοση SVR για την F-Pace βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Ο Ρώσος ανεξάρτητος σχεδιαστής Nikita Aksyonov παρουσίασε την δική του ψηφιακή εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια τέτοια έκδοση, προσφέροντας στο μοντέλο πλήθος νέων χαρακτηριστικών που κάνουν την εξωτερική του εμφάνιση πολύ πιο «σκληρή» και δυναμική.
Στον πρόβολο, τα πλαίσια χρωμίου γύρω από τους μεγάλους εισαγωγείς αέρα της γρίλιας γίνονται πλέον μαύρα, ενώ το καπό λαμβάνει δύο αεραγωγούς για την καλύτερη ψύξη του κινητήρα. Στο υπόλοιπο αμάξωμα, το μάτι πέφτει στην ολόμαυρη οροφή και τις θήκες των καθρεπτών ενώ στο πίσω μέρος δεν γίνεται να μην προσέξεις την τετραπλή απόληξη του συστήματος εξάτμισης.

Όσον αφορά την ισχύ, θα μπορούσαν να γίνουν μεγάλες τροποποιήσεις καθώς η μάρκα έχει αναπτύξει έναν 5,0 λτ. V8 κινητήρα που χρησιμοποιείται ήδη στην έκδοση SVR της F-Type με απόδοση που φλερτάρει με παραπάνω από 575 ίππους.

Πώς σας φαίνεται;

Mercedes
ΜΟΤΟ