«Κολασμένος» ο ήχος του V8 κινητήρα της νέας Mustang!

«Κολασμένος» ο ήχος του V8 κινητήρα της νέας Mustang!

1.775 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2022)

Η νέα γενιά της Ford Mustang ετοιμάζεται και η αμερικανική μάρκα στο τελευταίο της teaser μας άφησε να ακούσουμε τον ήχο από τον V8 κινητήρα που θα την εξοπλίζει!

Ντεμπούτο στις 14 Σεπτέμβρη

Για να δούμε χωρίς καμουφλάζ τη νέα γενιά της Ford Mustang θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα καθότι το επίσημο ντεμπούτο της είναι προγραμματισμένο για τις 14 Σεπτέμβρη. Ωστόσο για να ακούσουμε τον «κολασμένο» ήχο από τον V8 κινητήρα που θα εξοπλίζει το νέο «pony» δεν πρέπει να περιμένουμε καθόλου αφού το νέο teaser της μάρκας μας τον προσφέρει απλόχερα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Teaser βίντεο με τον ήχο του κινητήρα

Μέσω ανάρτησης η Ford δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο αφήνει να ακουστεί ο ήχος του κινητήρα από τη στιγμή που μαρσάρει έως και την ώρα της επιτάχυνσης κατά την εκκίνηση. Παράλληλα στο σύντομο βίντεο γίνεται αναφορά της ημερομηνίας αποκάλυψης, ενώ η μάρκα καλεί τους οπαδούς της να είναι έτοιμοι για τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Με εξατάχυτο χειροκίνητο αλλά και αυτόματο

Από κει και πέρα να σημειώσουμε πως η Ford έχει επιβεβαίωση την ύπαρξη μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων για τη νέα Mustang, ενώ είναι βέβαιο πως θα υπάρχει και η επιλογή του αυτόματου, χωρίς να έχουν υπάρξει περισσότερες λεπτομέρειες επ’ αυτού. Παράλληλα συνεχίζονται και οι φήμες που θέλουν τη Ford να προσφέρει στη Mustang και μία υβριδική έκδοση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
kia