«Κουκλίστικο» Lexus LBX από την Modellista
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Κουκλίστικο» Lexus LBX από την Modellista

4.443 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2023)

- Αξεσουάρ του τμήματος Modellista για το LBX.
- Ασημί χαρακτηριστικά στους προφυλακτήρες.
- Διακοσμητικές επενδύσεις για τα φώτα.
- Νέες ζάντες 19 ιντσών.

Αξεσουάρ του τμήματος Modellista για το LBX

Η επίσημη μάρκα αξεσουάρ του Ομίλου Toyota, Modellista προσθέτει στην γκάμα του νέου Lexus LBX πλήθος νέων εξαρτημάτων, όπου μπορούν να αναβαθμίσουν την εξωτερική εμφάνιση του premium ιαπωνικού μικρού SUV, κάνοντάς το ακόμα πιο θελκτικό στο μάτι. Νέες ζάντες, έξτρα διακοσμητικά χαρακτηριστικά για τους προφυλακτήρες, αλλά και για άλλα σημεία του αμαξώματος περιλαμβάνονται στη λίστα.

Ασημί χαρακτηριστικά στους προφυλακτήρες

Οι πρώτες αναβαθμίσεις της Modellista για το LBX αποτελούνται αρχικά από πρόσθετα εξαρτήματα για τους δύο προφυλακτήρες, αλλά και νέες πλαϊνές ποδιές. Όλα αυτά έρχονται ως μέρος του πακέτου Advanced Luxury Package και προσθέτουν νέα γυαλιστερή ασημί επένδυση τόσο στους δύο προφυλακτήρες, όσο και στα μαρσπιέ. Έτσι το μοντέλο αποκτά μία εμφάνιση που θυμίζει στα «F Sport» μοντέλα της Lexus.

Διακοσμητικές επενδύσεις για τα φώτα

Από κει και μετά η Modellista έχει δημιουργήσει επίσης ένα μικρό κομμάτι ασημί επένδυσης που μπορεί να προσαρτηθεί στο μπροστά μέρος, ακριβώς πίσω από τους προβολείς. Επιπλέον, μια κυρτή ασημί επένδυση μπορεί επίσης να προστεθεί στην πόρτα του χώρου αποσκευών και να βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη LED φωτιζόμενη μπάρα.

Νέες ζάντες 19 ιντσών

Τέλος, σε όλα τα παραπάνω, προσθέστε, τις νέες ζάντες 19 ιντσών, με ασημί ακτίνες, για να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα εξαρτήματα για το LBX.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center