To ανανεωμένο CUPRA Leon ημι-αποκαλύφθηκε από την εταιρεία σε εκδήλωση που έκανε το 2022.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To ανανεωμένο CUPRA Leon ημι-αποκαλύφθηκε από την εταιρεία σε εκδήλωση που έκανε το 2022.

Με στοιχεία από το Tavascan το ανανεωμένο CUPRA Leon

5.645 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2023)

- Κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2024
- Περιμένουμε ριζικές αλλαγές στον πρόβολο, μεγαλύτερες οθόνες στην καμπίνα
- Δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές σε κινητήρες

Κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2024

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το γεγονός πως η CUPRA σχεδιάζει να προσφέρει στο Leon μια ανανεωμένη έκδοση μέσα στο 2024. Σύμφωνα με τις αναφορές, το μικρομεσαίο μοντέλο της CUPRA θα λάβει στοιχεία από το Tavascan, το νέο ηλεκτρικό SUV της φίρμας, παρότι το τελευταίο βασίζεται στη MEB πλατφόρμα που αφορά αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Περιμένουμε ριζικές αλλαγές στον πρόβολο, μεγαλύτερες οθόνες στην καμπίνα

Οι μεγαλύτερες διαφορές θα λάβουν χώρα στον πρόβολο του CUPRA Leon και συγκεκριμένα στην γρίλια του μοντέλου, καθώς αυτή λέγεται πως θα αλλάξει τόσο σε μέγεθος όσο και σχήμα και πως θα συνοδεύεται με έναν πιο μεγάλο αεραγωγό πιο χαμηλά. Δίπλα στη γρίλια, περιμένουμε πως τα φωτιστικά σώματα θα είναι πιο αιχμηρά και θα έχουν νέα γραφικά. Το καπό και τα φτερά μάλλον δεν θα φέρουν αλλαγές. Πολλές πληροφορίες για το τι αλλαγές πρέπει να περιμένουμε μέσα στην καμπίνα δεν υπάρχουν, ωστόσο το πιθανότερο είναι να δούμε πιο μεγάλες ψηφιακές οθόνες, δάνειο από άλλα μοντέλα του VW Group.

Δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές σε κινητήρες

Όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα, δεν πρέπει να περιμένουμε αλλαγές, αφού ο τωρινός 1.500άρης TSI θα παραμείνει στη θέση του, ίσως μόνο στην ήπια υβριδκή του έκδοση με τους 150 ίππους. Ο 2λιτρος των 300 ίππων αναμένεται να παραμείνει αμιγώς... βενζινοκίνητος και στην κορυφή της γκάμας. Στην φαρέτρα του μοντέλου υπάρχουν δύο Plug-in υβριδικές εκδόσεις με 204 και 245 άλογα με βάση τον 1.400άρη TSI, οι οποίες ίσως λάβουν αναβαθμίσεις και προσφέρουν περισσότερη ηλεκτρική αυτονομία.

ford
NISSAN