Κάτω από το καπό βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος V8 5,0 λίτρων κινητήρας της μάρκας με απόδοση 550 άλογα και 680 Νm ροπής.

Τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται πλέον σε 4,3 δευτερόλεπτα .

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος V8 5,0 λίτρων κινητήρας της μάρκας με απόδοση 550 άλογα και 680 Νm ροπής.

Τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται πλέον σε 4,3 δευτερόλεπτα.

Όσον αφορά τον διάκοσμο της καμπίνας, παρατηρούμε νέα καθίσματα με έμβλημα SVR.

Nέα Jaguar F-Pace SVR

3.663 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2018)

Την έκδοση SVR υψηλών επιδόσεων για την F-Pace παρουσιάζει στην Νέα Υόρκη η Jaguar. Γνωρίστε την τώρα.

Ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης κάνει η έκδοση SVR της F-Pace για να καλύψει η Jaguar όσους θεωρούν πως το απλό μοντέλο δεν είναι αρκετά ισχυρό και θέλει αναβαθμίσεις στο σασί του.

Σε σχέση με τις απλές εκδόσεις, το τμήμα SVO της μάρκας προσφέρει στο μοντέλο μια σειρά από αεροδυναμικές αναβαθμίσεις, ωστόσο η σχεδίαση του μοντέλου δεν διαφοροποιείται σημαντικά. Στον πρόβολο μπορούμε να διακρίνουμε νέο προφυλακτήρα με μεγάλους εισαγωγείς αέρα, καινούριο καπό, αεραγωγούς στα φτερά και στον ανανεωμένο πίσω προφυλακτήρα στον οποίο ενσωματώνονται και τέσσερις απολήξεις εξάτμισης.

Όσον αφορά τον διάκοσμο της καμπίνας, παρατηρούμε νέα καθίσματα με έμβλημα SVR με την εταιρεία να υπόσχεται μεγαλύτερη άνεση, επιλογέα ταχυτήτων Sport Shift, SVR τιμόνι, Τοuch Pro σύστημα infotainment με οθόνη 10 ιντσών και πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών.
 
Κάτω από το καπό βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος V8 5,0 λίτρων κινητήρας της μάρκας με απόδοση 550 άλογα και 680 Νm ροπής σε συνδυασμό με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης. Τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται πλέον σε 4,3 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη τελική ταχύτητα υπολογίζεται τώρα στα 283 χλμ./ώρα. Η μάρκα υπόσχεται ακόμα ότι έχουν λάβει χώρα και μια σειρά από άλλες αναβαθμίσεις στο σασί του όπως νέα ανάρτηση, σφυρήλατες 21 ιντσών ζάντες ή αλουμινένιες 22 ιντσών, ηλεκτρονικό διαφορικό και νέο αεροδυναμικό πακέτο.

Η τιμή του για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου θα είναι 74.835 λίρες (85.320 ευρώ) με τις παραγγελίες να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι.

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO