Νέες Jaguar F-Pace 400 Sport και 300 Sport
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέες Jaguar F-Pace 400 Sport και 300 Sport

3.748 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2022)

Η Jaguar F-Pace προσφέρει πλέον περισσότερες επιλογές και τεχνολογία από ποτέ, με την προσθήκη των δυναμικών νέων μοντέλων 400 Sport και 300 Sport, αλλά και την εισαγωγή του φωνητικού ελέγχου Alexa σε όλη τη γκάμα.

Μεγάλωσε την γκάμα της F-Pace η Jaguar

Ακόμα πλουσιότερη έκανε την γκάμα της F-Pace η Jaguar με δύο νέα μοντέλα, που διαθέτουν δυναμική σπορ εμφάνιση, όπως άλλωστε τονίζεται και στην ονομασία τους, αρκετή τεχνολογία και εξακύλινδρους κινητήρες! Ο λόγος για τις Jaguar F-Pace 400 Sport και 300 Sport.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σπορ εξωτερικό και Amazon Alexa στην καμπίνα

Οπτικά, τα F-Pace 400 Sport και 300 Sport είναι πανομοιότυπα. Διαθέσιμα σε νέα premium γκρι φινιρίσματα που ονομάζονται Carpathian Grey και Charente Grey, συνοδεύονται από το Black Pack, το οποίο μεταξύ άλλων προσθέτει γυαλιστερές μαύρες ράγες οροφής. Οι τροχοί έχουν ως προεπιλογή ένα σετ 21 ιντσών με σχεδιασμό πέντε ακτινών και γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα. Από κει και μετά διαθέσιμη είναι και η επιλογή 22 ιντσών ζαντών σε μαύρη ή ασημένια απόχρωση. Υπάρχουν επίσης ορισμένες βελτιώσεις στην καμπίνα, όπως η ενσωμάτωση του συστήματος Amazon Alexa για πρόσθετη συνδεσιμότητα, κάτι που ισχύει για όλες τις F-Pace από τη βάση της γκάμας.

Σε βενζίνη με 400 άλογα και diesel με 300

Αυτό που διαφοροποιεί τα δύο μοντέλα είναι τα κινητήρια σύνολα τους. Η 400 Sport έρχεται με τον 6κύλινδρο ήπια υβριδικό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης με κομπρέσορα, Ingenium 3,0 λίτρων, που αποδίδει 400 ίππους και 500 Nm ροπής. Η F-Pace 300 Sport, από την άλλη πλευρά, διαθέτει τον εξακύλινδρο ήπια υβριδικό κινητήρα diesel Ingenium 3,0 λίτρων που χρησιμοποιεί ένα προηγμένο σύστημα διαδοχικής υπερσυμπίεσης. Προσφέρει 300 ίππους και 650 Nm ροπής, ενώ αυτή η επιλογή κινητήρα είναι επίσης διαθέσιμη για τις εκδόσεις R-Dynamic SE και HSE.

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER