Οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν τον Απρίλιο του 2019.

Η τιμή του για την αγορά της Ιαπωνίας υπολογίζεται λίγο πιο κάτω από 20.000 ευρώ.

Nέο Daihatsu Copen Coupe

7.224 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2018)

To ιαπωνικό roadster θα έχει τώρα και coupe έκδοση, αφού η Daihatsu πήρε απόφαση να δώσει στους φίλους της μάρκας αυτό που τόσο επιθυμούσαν.

Με την Έκθεση Τοkyo Auto Salon να πλησιάζει, οι ιαπωνικές εταιρείες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και να παρουσιάσουν τα νέα τους project ειδικά για την εγχώρια αγορά.

Το ίδιο πλάνο θα ακολουθήσει και η Daihatsu, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως η εταιρεία είναι έτοιμη να παρουσιάσει το Copen roadster σε έκδοση coupe. Για πολλά χρόνια, οι φίλοι της μάρκας ζητούσαν από την μάρκα να προσφέρει μια τέτοια έκδοση του μοντέλου και τελικά φαίνεται πως η επιμονή τους θα καρποφορήσει.
 
Αυτή ωστόσο δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιαστεί στην συγκεκριμένη Έκθεση ένα Copen coupe, αφού πριν από τρία περίπου χρόνια, είχε αποκαλυφθεί ένα παρόμοιο concept βασισμένο στο Copen Cerro. Οι αντιδράσεις του κοινού ήταν τότε πάρα πολύ θετικές και αυτό ώθησε την μάρκα να του δώσει το πράσινο φως για παραγωγή έστω και για μόνο 200 αυτοκίνητα.

Οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν τον Απρίλιο του 2019 ως φόρος τιμής για τα πέντε χρόνια κυκλοφορίας του δεύτερης γενιάς Copen. H coupe έκδοση θα έχει πλούσιο εξοπλισμό που θα περιλαμβάνει: Momo δερμάτινο τιμόνι, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, σφυρήλατες ζάντες BBS από αλουμίνιο, σπορ εξάτμιση και HKS ανάρτηση.

Η τιμή του για την αγορά της Ιαπωνίας υπολογίζεται λίγο πιο κάτω από 20.000 ευρώ.

SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
test center