Tο μοντέλο έχει εξοπλιστεί με «πιο ευέλικτη εμφάνιση».

Η Ford ανακοίνωσε πως η ισχύς του πηγάζει από έναν 1.500άρη κινητήρα 136 ίππων.

Νέο Ford Ka Urban Warrior

6.194 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2018)

Ένα νέο concept που σκέφτεται να βάλει σε παραγωγή αποκάλυψε η Ford. Πώς σας φαίνεται; Θα θέλατε να το δείτε να κυκλοφορεί στους δρόμους;

Ένα νέο concept με την ονομασία Ka Urban Warrior αποκάλυψε η Ford στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο, με το βλέμμα τα πέφτει αμέσως στο crossover σεντάν αμάξωμα του.

Η μάρκα κάνει γνωστό πως το μοντέλο έχει εξοπλιστεί με «πιο ευέλικτη εμφάνιση» ειδικά σχεδιασμένη για να βγει πάνω από το μοντέλο η εικόνα του «οικογενειακού» αυτοκινήτου. Έτσι, το Urban Warrior εξοπλίστηκε με μαύρα πλαστικά προστατευτικά χαμηλά σε όλο το αμάξωμα του, νέους προφυλακτήρες, γκρι θήκες καθρεπτών, σκούρο φινίρισμα στα φωτιστικά σώματα και 15άρες ζάντες αλουμινίου.
 
Η Ford ανακοίνωσε πως η ισχύς του πηγάζει από έναν 1.500άρη κινητήρα 136 ίππων σε συνεργασία με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και με την κίνηση να μεταδίδεται μόνο στους εμπρός τροχούς ενώ η φίρμα αναφέρει πως έχει το μοντέλο εξοπλίζεται με νέο σύστημα ανάρτησης που κάνει το αυτοκίνητο πιο ικανό σε πλημμυρισμένους δρόμους και σε off-road τερέν.

Το concept αναμένεται να μπει σε παραγωγή σε περίπτωση που η ανταπόκριση του κοινού είναι θετική. Εσείς τι λέτε;

TI LINGLONG AGORAZO
NISSAN