Τα 100 χρόνια της στον χώρο της αυτοκίνησης γιορτάζει η Isuzu και λάνσαρε το D-Max Centurion Special Edition.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα 100 χρόνια της στον χώρο της αυτοκίνησης γιορτάζει η Isuzu και λάνσαρε το D-Max Centurion Special Edition.

Νέο Isuzu D-Max Centurion

7.922 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2016)

Αντί να σβήσει κεράκια στην τούρτα της η Isuzu, αποφάσισε να λανσάρει το νέο D-Max Centurion special edition, για να γιορτάσει τα 100 χρόνια παρουσίας της στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η φήμη της ιαπωνικής εταιρείας για τους πετρελαιοκινητήρες της, είναι ένας από τους λόγους, που την έχει καθιερώσει στον χώρο των επαγγελματικών αυτοκινήτων. Στις 9 Απριλίου, που ήταν και η εκατοστή μέρα του έτους, βγήκε για πρώτη φορά στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Γεμάτο συμβολισμούς το νέο μοντέλο της Isuzu, που οι άνθρωποι της έχουν συνδέσει με οποιοδήποτε τρόπο με τον αριθμό 100.
Στο εξωτερικό, έχει εξοπλιστεί με ζάντες 19 ιντσών με διχρωμία σε μαύρο και ασημί, περιμετρικά σπόιλερ, που δημιουργούν την εντύπωση πιο χαμηλού αμαξώματος, χωρίς όμως να επηρεάζουν την απόσταση από το έδαφος, πλευρικές μπάρες και πλαϊνά σκαλοπάτια από ανοξείδωτο ατσάλι, μπάρες οροφής, LED προβολείς ημέρας, κάλυμμα του χώρου φόρτωσης από την Alpha Sports και απομακρυσμένο κλείδωμα της πίσω πόρτας. 
Όσον αφορά το εσωτερικό, η Isuzu πρόσθεσε δερμάτινη ταπετσαρία σε καθίσματα, τιμόνι και υποβραχιόνιο οδηγού. Αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στον τομέα της ψυχαγωγίας των επιβατών με το σύστημα της Alpine, που περιλαμβάνει οθόνη αφής 8 ιντσών, έξι ηχεία με ενεργό subwoofer, οθόνη 10,2 ιντσών τοποθετημένη στην οροφή για τους πίσω επιβάτες, δυο σετ ασύρματων ακουστικών και κάμερα οπισθοπορείας.
Μηχανικά, η ειδική έκδοση του pick up μοντέλου της ιαπωνικής μάρκας τροφοδοτείται από πετρελαιοκινητήρα 2,5 λίτρων με διπλή υπερτροφοδότηση, που αποδίδει 163 άλογα και 400 Nm ροπής. Η επίσημη κατανάλωση του βρίσκεται στα 7,3 λίτρα ανά 100 χλμ. Η τιμή του ξεκινάει από τα 38.670 ευρώ, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε και το αν θα διατεθεί στην ελληνική αγορά.


Ζάντες 19 ιντσών με διχρωμία σε μαύρο και ασημί για την ειδική έκδοση του D-Max.

Ζάντες 19 ιντσών με διχρωμία σε μαύρο και ασημί για την ειδική έκδοση του D-Max.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SEAT TESTIMONIAL 1
OPEL