Nilu27: Η νέα μάρκα που υπόσχεται συναρπαστικά υπεραυτοκίνητα!

1.854 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2024)
Nilu27: Η νέα μάρκα που υπόσχεται συναρπαστικά υπεραυτοκίνητα!

- Συστήθηκε στο κοινό η νέα μάρκα hypercar, Nilu27.
- Έτοιμο το πρώτο hypercar που ντεμπουτάρει το καλοκαίρι.
- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser βίντεο.
- «Γεύση» και από τον ήχο του κινητήρα.

Συστήθηκε στο κοινό η Nilu27

Η Nilu27 είναι μια νέα μάρκα υπεραυτοκίνητων που συστήθηκε στο παγκόσμιο κοινό. Παράλληλα, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα teaser βίντεο από το πρώτο της έργο, τα αποκαλυπτήρια του οποίου θα γίνουν το προσεχές καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 15 Αυγούστου, στο Pebble Beach, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημα την παγκόσμια πρεμιέρα της.

Με τρεις απολήξεις εξάτμισης στο κέντρο του πίσω μέρους

Η Nilu27 προέρχεται από τον σχεδιαστή αυτοκινήτων Sasha Selipanov, ο οποίος πέρυσι δημιούργησε ένα νέο στούντιο σχεδιασμού με το όνομα Hardline27. Όπως φαίνεται ο σχεδιαστής έχει έτοιμο και το παρθενικό hypercar της μάρκας, το πρώτο teaser του οποίου κυκλοφόρησε. Αυτό δείχνει το αυτοκίνητο από πίσω, θυμίζοντας κάπως την Pagani Utopia, αλλά έχει μια ελαφρώς πιο επιθετική σχεδίαση. Η προσοχή μας επικεντρώνεται στις τρεις απολήξεις της εξάτμισης στο κέντρο, ενώ κατά τα άλλα, το πίσω μέρος του υπεραυτοκινήτου φέρει φώτα LED και τεράστιο διαχύτη από ανθρακονήματα. Επίσης παρατηρούμε πως δεν υπάρχει προφυλακτήρας.

«Γεύση» και από τον ήχο του κινητήρα

Το βίντεο παρέχει επίσης ένα μικρό ηχητικό απόσπασμα του αυτοκινήτου που ανεβάζει στροφές. Από τον ήχο είναι δύσκολο να προσδιοριστεί τι είδους κινητήρα έχει, ωστόσο ακούγεται σαν ατμοσφαιρικό μοτέρ.

Δείτε το πρώτο teaser βίντεο

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως ο Sasha Selipanov είναι ο σχεδιαστής πίσω από αυτοκίνητα όπως η Bugatti Chiron, η Koenigsegg Gemera και το Genesis Essentia concept. Ως εκ τούτου γνωρίζει καλά το αντικείμενο και πλέον θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τις ακριβώς έχει ετοιμάσει μέσω της Nilu27.

Mercedes
test