Βλέπετε την τρέχουσα Bentley Bentayga.

Σε δοκιμές η ανανεωμένη Bentley Bentayga

1.630 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2019)

Τον επόμενο μήνα η Bentley θα γιορτάζει την τέταρτη επέτειο της Bentayga από τότε που ξεκίνησε η παραγωγή του πολυτελούς SUV και η βρετανική μάρκα αποφάσισε να κάνει δώρο στο μοντέλο την… ανανέωσή του.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως πρωτότυπα της ανανεωμένης Bentayga βρέθηκαν σε χώρα της βόρειας Ευρώπης προκειμένου να δοκιμαστούν σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Από κει και πέρα, όταν θα παρουσιαστεί επίσημα το ανανεωμένο SUV της Bentley θα φέρει αλλαγές στα δύο άκρα. Οι βασικότερες διαφοροποιήσεις θα βρίσκονται στα φωτιστικά σώματα και στους δύο προφυλακτήρες, ενώ το προφίλ αναμένεται να παραμείνει ως έχει.
 
Αναβαθμίσεις θα υπάρχουν και στο εσωτερικό. Περιμένουμε πως το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης θα είναι το πρώτο που θα αλλάξει, ενώ περισσότερα θα είναι και τα χαρακτηριστικά που θα ευνοούν τη σύνδεση του αυτοκινήτου με τον ιδιοκτήτη του. Παράλληλά ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων θα εξοπλίσει την καμπίνα, ενώ ακόμα πιο ποιοτικά θα είναι τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.
 
Η σειρά των κινητήρων αναμένεται να μεταφερθεί αυτούσια κάτι που σημαίνει πως η ανανεωμένη Bentley Bentayga θα έχει στη διάθεσή της 12κύλινδρους και V8 κινητήρες, οι οποίοι ίσως έχουν ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν περισσότερη ισχύ. Να τονίσουμε πως παρούσα θα είναι και η plug-in υβριδική έκδοση.
 
Ενώ η ακριβής ημερομηνία αποκάλυψης είναι άγνωστη, το μοντέλο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το πρώτο εξάμηνο του 2020. Ίσως αυτό να συμβεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.   

ford
test center