Spring Check: Πώς η Mercedes εγγυάται καλό ταξίδι

17.453 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2024)
Spring Check: Πώς η Mercedes εγγυάται καλό ταξίδι
2 Φωτογραφίες »

- Ώρα για εποχικό έλεγχο πριν τις ανοιξιάτικες αποδράσεις (φίλτρα, μάκτρα κ.λπ.)
- “Ολιστική αντιμετώπιση” καθαρισμού του A/C σε Mercedes
- Έλεγχος σε λάστιχα ή τακάκια φρένων πριν το ταξίδι
- Ηλεκτρονικό ραντεβού, εύκολα, όποτε εξυπηρετεί 24/7

Η εποχική συντήρηση συμβάλει στην διατήρηση των επιδόσεων του αυτοκινήτου μας ενώ ταυτόχρονα κρατά ψηλά την μεταπωλητική του αξία. Τα τελευταία χρόνια η εποχική συντήρηση (την άνοιξη) βοηθά στην αντιμετώπιση ή στην πρόληψη προβλημάτων που δημιουργούνται από τα νέα «ανοιξιάτικα φαινόμενα» που όλοι αντιμετωπίζουμε (αφρικανική σκόνη, γύρη, λασποβροχή).

Φαινόμενα που
προκαλούν αλλεργίες στον οδηγό και στους επιβαίνοντες ενός οχήματος ενώ παράλληλα επιβαρύνουν (φθείρουν) και αναλώσιμα μέρη του αυτοκινήτου, όπως τα φίλτρα και τα μάκτρα (υαλοκαθαριστήρες). Ο συνδυασμός όλων αυτών με τις υψηλές -για την εποχή- θερμοκρασίες και έχουμε ένα «μίγμα» παραγόντων που επηρεάζουν οδηγό και αυτοκίνητο.

Αποτέλεσμα των πιο πάνω και η εποχική έξαρση που παρατηρείται στα καλά συνεργεία Mercedes-Benz από όσους φροντίζουν έγκαιρα την συντήρηση του οχήματος τους, για έλεγχο ή αντικατάσταση των φίλτρων καμπίνας του (αλλά και την συντήρηση του A/C τους).

Αξίζει να θυμάστε πως έ
να όχι καλά συντηρημένο air condition μπορεί να προκαλέσει από δυσάρεστες οσμές μέχρι και πλήρη βλάβη του συστήματος, η οποία καταλήγει να είναι αρκετά κοστοβόρα.

Αν θέλω τώρα την άνοιξη, μία “ολιστική αντιμετώπιση” καθαρισμού του A/C;

Γνωρίζω πως  η καλή συντήρηση του A/C του οχήματος μου, σημαίνει υγεία (δική μου και των συν-επιβατών μου) και ασφάλεια στον δρόμο όπου ακόμη και ένα «φτέρνισμα» αρκεί για να χάσω 30 μέτρα δρόμου (με το στιγμιαίο κλείσιμο των ματιών μου).

Επίσης γνωρίζω πως η καλή απόδοση του A/C μου, με κρατά «φρέσκο» και ήρεμο κατά την διάρκεια των μετακινήσεων μου κάτι που σημαίνει πως παραμένω ήρεμος και ασφαλής στον δρόμο.

Αξίζει να γνωρίζετε ότι η “ολιστική αντιμετώπιση” καθαρισμού A/C στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mercedes δίνει μια σε βάθος λύση ενάντια στα υψηλά επίπεδα σκόνης της εποχής, ενώ ταυτόχρονα η όλη διαδικασία φέρει και την σφραγίδα έγκρισης του ευρωπαϊκού ιδρύματος για τις αλλεργίες! Διάβασε περισσότερα για τον καθαρισμό A/C Mercedes-Benz με 1 κλικ εδώ!

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center