Στο Golden Hall η νέα Skoda Fabia
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο Golden Hall η νέα Skoda Fabia

3.983 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2022)

Στο εμπορικό κέντρο Golden Hall βρίσκεται η ολοκαίνουργια Skoda Fabia, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει τις τιμές της για την ελληνική αγορά.

Πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα

Η νέα Fabia σε λίγες εβδομάδες θα βρίσκεται στις ελληνικές αντιπροσωπείες της Skoda, καθώς το λανσάρισμά της είναι προγραμματισμένο για το τέλος Μαρτίου. Ωστόσο μέχρι τότε οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το μοντέλο από κοντά στο Golden Hall στο Μαρούσι. Το νέο τσεχικό hatchback στο εντυπωσιακό Phoenix Orange πορτοκαλί χρώμα, περιμένει τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, υπερυψωμένο βάθρο, στην αριστερή πλευρά μετά την κεντρική είσοδο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μεγαλύτερη σε διαστάσεις

Η νέα Fabia είναι μεγαλύτερη από την παλαιά και έχει 4.107 χιλιοστά μήκος (+11 εκ.), 1.780 χλστ. πλάτος (+48 χλστ.) και μεταξόνιο 2.564 χλστ. (+94 χλστ.), ενώ μόνη εξαίρεση στις αυξήσεις αποτελεί το ύψος (1.460 χιλιοστά). Το νέο δάπεδο δίνει επίσης την δυνατότητα στο μοντέλο να προσφέρει 50 λίτρα περισσότερα στον χώρο αποσκευών, φτάνοντας συνολικά τα 380 λίτρα με πίσω καθίσματα στην θέση τους ή τα 1.190 λίτρα με πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα. 

Hi-tech καμπίνα, τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η ελεύθερη οθόνη διαστάσεων από 6,5 έως 9,2 ίντσες. Εκτός από τα υπερσύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας, η Fabia μπορεί επίσης να είναι εξοπλισμένη με ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, για πρώτη φορά, καθώς επίσης και με έως 5 θύρες USB Type-C. Η νέα Fabia θα είναι εξ αρχής διαθέσιμη στα επίπεδα εξοπλισμού Active, Ambition και Style, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η MonteCarlo. Ήδη η εισαγωγική έκδοση Active είναι πλούσια εξοπλισμένη, μεταξύ άλλων διαθέτει LED προβολείς και φώτα ημέρας, 6 αερόσακους, σύστημα πολυμέσων SWING 6,5 ιντσών με Bluetooth, SmartLink λειτουργία σύνδεσης εφαρμογών smartphone,κλιματισμό και συστήματα υποβοήθησης οδηγού FrontAssist, LaneAssist και DriverAlertSystem. Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
fiat