Tο πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό βρίσκεται στο πίσω αριστερό φτερό όπου φαίνεται να έχει μια θύρα φόρτισης.

Στο Ring η ηλεκτροκίνητη Flying Spur (+vid)

2.211 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2020)

Στην πίστα του Nurburgring, στη Γερμανία, βρέθηκε πριν από λίγο διάστημα η Bentley παίρνοντας μαζί της ένα νέο πρωτότυπο της νέας Flying Spur, εγείροντας το ερώτημα τι ακριβώς ετοιμάζει η premium εταιρεία.


Όπως μπορούμε να δούμε, το αυτοκίνητο «φορούσε» πλαστική επένδυση στην πόρτα του χώρου αποσκευών, όμως το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό βρίσκεται στο πίσω αριστερό φτερό όπου φαίνεται να έχει μια θύρα φόρτισης. Έτσι όπως όλα δείχνουν πρόκειται για την plug-in υβριδική έκδοση της Flying Spur η οποία βρίσκεται στο δρόμο.
 
Αναφορικά με το σύστημα κίνησης που θα την εξοπλίσει, πιθανότατα να μιλάμε για το ίδιο που χρησιμοποιεί και η Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, άλλωστε αμφότερα μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα. Στο γερμανικό μοντέλο, ο 4,0 λίτρων twin-turbo V8 και ο ηλεκτροκινητήρας παράγουν συνδυασμένη ισχύ 680 ίππων και ροπή στρέψης 850 Nm.
 
Η ηλεκτροκίνητη παραλλαγή του πολυτελούς σεντάν θα προστεθεί στη γκάμα των εκδόσεων της Flying Spur, πιθανότατα σε λίγους μήνες. Μάλιστα αναμένεται το μοντέλο να είναι αρκετά ικανό σε σχέση με το βάρος του που θα φτάνει σχεδόν τα 2.500 κιλά, καθώς το 0-100 χλμ./ώρα θα γίνεται πιθανότατα σε 3,8 δευτερόλεπτά, ενώ η τελική ταχύτητα θα αγγίζει τα 333 χλμ./ώρα.
 
Στην υπάρχουσα Bentley Flying Spur η ισχύς προέρχεται από ένα twin-turbo W12 6,0 λίτρων μοτέρ. Ο κινητήρας παράγει 635 ίππους και 900 Nm ροπής και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη και τετρακίνηση. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου η ισχύς μπορεί να διοχετευθεί μεταξύ των δύο αξόνων, βελτιώνοντας την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια στροφής.

test center
kia