Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Alfa Romeo και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress
2 Φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Alfa Romeo και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress

Σχέδια δείχνουν το νέο μικρό SUV της Alfa Romeo

7.074 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2022)

Ανεξάρτητο σχέδιο δείχνει το μικρό SUV που ετοιμάζεται να προσθέσει στην γκάμα της η Alfa Romeo το 2024.

Μετά την Tonale ακολουθεί μικρότερο SUV

Η Alfa Romeo βρίσκεται σε φάση αναγέννησης. Η ιταλική μάρκα έχει πλέον παρουσιάσει την Tonale, ωστόσο, όπως είναι γνωστό, μέσα στα επόμενα χρόνια θα ακολουθήσουν και άλλα αυτοκίνητα που θα τονώσουν ακόμα περισσότερο την γκάμα της και φυσικά θα προσελκύσουν ακόμα περισσότερους αγοραστές. Ένα από αυτά τα αυτοκίνητα θα πρόκειται για ένα μικρότερο SUV από την Tonale που θα καθίσει στη βάση της γκάμας.

Έρχεται το 2024

Το εν λόγω μοντέλο αναμένεται να λανσαριστεί το 2024, χωρίς μέχρι στιγμής η μάρκα να έχει δημοσιεύσει κάποια σχετική εικόνα. Το κενό αυτό έρχεται να καλύψει ανεξάρτητο σχέδιο από την ιστοσελίδα autoexpress, που προαναγγέλλει την εμφάνιση που θα έχει το επερχόμενο ιταλικό SUV. Οι σχεδιαστές έχουν κρατήσει πολλά στοιχεία από την Tonale, τα οποία και έχουν εφαρμόσει τόσο μπροστά, όσο και πίσω στο μοντέλο. Από κει και πέρα οι πιο μικρές διαστάσεις του, το κάνουν να φαίνεται ακόμα πιο στιβαρό, ενώ σπορ και premium χαρακτηρίζεται ο αέρας που αποπνέει συνολικά η εικόνα του.

Ηλεκτρικό και υβριδικό στην πλατφόρμα CMP

Το SUV, που δεν αποκλείεται να έχει την ονομασία Brennero, θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο στην ιστορία της εταιρείας που θα προσφέρεται σε αμιγώς ηλεκτρική μορφή, ενώ θα υπάρχουν και υβριδικές εκδόσεις. Ως βάση του θα έχει την αρχιτεκτονική CMP, που βρίσκουμε σε αυτοκίνητα όπως τα Peugeot 208, Opel Corsa και DS 3 Crossback, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει πολλά διαφορετικά συστήματα κίνησης. Άλλες πληροφορίες δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους προς ώρας, ωστόσο δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον αυτό να αλλάξει.

Μεγάλο SUV και νέα Giulia ως ηλεκτρικά

Κλείνοντας να θυμίσουμε πως το χαρτοφυλάκιο των SUV της Alfa θα επεκταθεί ακόμα περισσότερο περί το 2026-2027 όταν και θα κάνει πρεμιέρα ένα νέο μεγάλο SUV, τοποθετημένο πάνω από τη Stelvio, που θα κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρισμό! Παράλληλα περιμένουμε και τη νέα γενιά της Giulia που και αυτή θα είναι αμιγώς ηλεκτρική.

Ετοιμάζει SUV-άκι η Alfa.
-Πρώτη «γεύση» από ανεξάρτητα σχέδια.
-Υβριδικό και ηλεκτρικό.
-Στην πλατφόρμα CMP.
-Στις αγορές το 2024.
Θα είναι το μοντέλο που θα απογειώσει τις πωλήσεις της Alfa Romeo;

test center
NEXEN NFERA PRIMUS