Το γρηγορότερο SUV του κόσμου έρχεται λίαν συντόμως και πρόκειται για μία βελτιωμένη Jaguar F-Pace.

Το γρηγορότερο SUV στον κόσμο είναι Jaguar

2.937 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2018)

Το γρηγορότερο SUV του κόσμου έρχεται λίαν συντόμως και πρόκειται για μία βελτιωμένη Jaguar F-Pace.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η Lister Cars, η βελτιώτρια εταιρεία, η οποία μέσω του Facebook έδωσε στη δημοσιότητα μία εικόνα teaser στην οποία φαίνεται ένα σημείο του μπροστινού μέρους του μοντέλου και συνοδεύεται με το μήνυμα: «Έρχεται σύντομα από τη Lister – Το γρηγορότερο SUV στον κόσμο».
 
Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν, ωστόσο τα μέσα του εξωτερικού κάνουν λόγο πως το μοντέλο, το οποίο φέρεται να έχει την ονομασία «Lightning», θα βασίζεται στη F-Pace-SVR και θα έχει την ισχύ 680 ίππων, με την Lister να κατασκευάζει μόλις 250 μονάδες.
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως αν κάποιο SUV θέλει να αποκτήσει τον τίτλο του ταχύτερου μοντέλου της κατηγορία του θα πρέπει να ξεπεράσει την  Lamborghini Urus, η οποία μέσω των 650 ίππων που διαθέτει είναι σε θέση να φτάσει τα 306 χλμ./ώρα. Έτσι αν όντως ισχύσει η συγκεκριμένη ιπποδύναμη δεν αποκλείεται το βελτιωμένο μοντέλο της Lister να πάρει τα πρωτεία, ωστόσο κάτι τέτοιο μένει να το δούμε στην πράξη.
 
Τέλος σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος του μοντέλου, αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε είναι ο πράσινος χρωματισμός που λογικά εκτίνεται σε όλο το μήκος και το πλάτος του αμαξώματος, που διακοσμείται με κίτρινες λεπτομέρειες, όπως η ρίγα που ξεκινάει από το φτερό αλλά και η δαγκάνα των φρένων.

home pro
VW CRAFTER LEASEPRO