H ΑΒΤ εργάστηκε για να προσφέρει ένα πιο επιθετικό και ελαφρώς ευρύτερο αμάξωμα.

Το πίσω μέρος του SQ5 έχει δεχτεί αρκετές αλλαγές.

Το SQ5 της ΑΒΤ είναι περισσότερο hatchback

2.914 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2018)

Τα διαπιστευτήρια τους έδωσαν οι άνθρωποι της βελτιωτικής εταιρείας ΑΒΤ, οι οποίοι πήραν στα χέρια τους ένα Audi SQ5, στο οποίο πρόσφεραν νέα χαρακτηριστικά.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος η ΑΒΤ εργάστηκε για να προσφέρει ένα πιο επιθετικό και ελαφρώς ευρύτερο αμάξωμα, τοποθετώντας πιο φαρδιά φτερά, αλλά και ποδιές τόσο στο μπροστά μέρος όσο και στα πλαϊνά.
 
Το πίσω μέρος του SQ5 έχει δεχτεί αρκετές αλλαγές, καθώς τώρα διαθέτει ένα νέο σύστημα εξάτμισης το οποίο συνδυάζεται με ανθρακονιμάτινες απολήξεις, ενώ ανάμεσα από τις απολήξεις υπάρχει και ένας αεροδυναμικός διαχύτης, ο οποίος σε συνεργασία με την ενσωματωμένη αεροτομή στο πάνω μέρος του πορτμπαγκάζ, ενισχύουν την αεροδυναμική του γερμανικού Crossover.
Από κει και πέρα η φίρμα ενημερώνει πως διαθέσιμες είναι αρκετές επιλογές ζαντών, οι οποίες κυμαίνονται από 20 έως 22 ίντσες δίνοντας με αυτό τον τρόπο πιο σπορ χαρακτήρα στο αυτοκίνητο, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν και ένα σύστημα ανάρτησης που μειώνει την απόσταση του SQ5 από το έδαφος κατά 60 χιλιοστά, δίνοντας έτσι την εντύπωση πως πρόκειται περισσότερο για ένα hatchback παρά Crossover.
 
Οι βελτιώσεις ολοκληρώνονται με τον υπερτροφοδοτούμενο 3.0-λίτρων V6 κινητήρα, που έχει ρυθμιστεί για να προσφέρει 425 ίππους και 550 Nm ροπή, όντας περισσότερα από τα 354 και 500 Nm ροπή που προσφέρει το εργοστασιακό μοντέλο.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η ABT δεν πρόσφερε εικόνες από το εσωτερικό ωστόσο αναφέρει πως κάποια κομμάτια έχουν καλυφθεί από ίνες άνθρακα μεταξύ των οποίων βρίσκεται το κουμπί start/stop αλλά και ένα μέρος του επιλογέα ταχυτήτων.

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO