Mercedes σε leasing: 5 μοντέλα που αξίζουν

41.403 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2024)
Mercedes σε leasing: 5 μοντέλα που αξίζουν

- 577 ευρώ/μήνα κοστίζει η A-Class στην Avis
- Φουλ σε εξοπλισμό η GLA της LeasePlan, θέλει 11.500 ευρώ προκαταβολή
- 990 ευρώ/μήνα ζητάει η Executive Lease για την «χιλιομετροφάγο» GLC
- Η Avis διαθέτει την ηλεκτρική GLA με 530 ευρώ/μήνα και 13.500 ευρώ προκαταβολή

577 ευρώ/μήνα κοστίζει η A-Class στην Avis

H κομψή εμφάνιση, η luxury αισθητική μέσα στην καμπίνα, οι εξηλεκτρισμένοι (μερικώς ή πλήρως) κινητήρες και το αστέρι στην μάσκα κάνουν τα μοντέλα της Mercedes ελκυστικά σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα premium αυτοκίνητο μέσω leasing. Παρακάτω, λοιπόν, παρουσιάζουμε 5 προτάσεις με έμβλημα το αστέρι.

Αρχικά, για όσους το μπάτζετ είναι περιορισμένο υπάρχει η plug-in A-Class που έχει καλή αυτονομία μέσα στην πόλη (75 χλμ./ώρα), αλλά και χαμηλή κατανάλωση με την μπαταρία αφόρτιστη καθώς λειτουργεί ως υβριδικό (5,5 λτ./100 χλμ.). Στο εσωτερικό (διαβάστε την αναλυτική δοκιμή) διαθέτει επίσης δύο ψηφιακές οθόνες που ενημερώνουν και ψυχαγωγούν τον οδηγό, άνετους χώρους για 4 ενήλικες, αλλά και αρκετά μικρότερο -από το μέσο όρο της κατηγορίας- πορτ μπαγκάζ (310 λτ.) λόγω της μπαταρίας του υβριδικού συστήματος που κλέβει λίτρα χωρητικότητας.

Μηνιαίο μίσθωμα με ΦΠΑ σε ευρώ Προκαταβολή με ΦΠΑ σε ευρώ Κόστος 4ετίας με ΦΠΑ σε ευρώ Εταιρεία
577 13.640 40.759 Αvis

Φουλ σε εξοπλισμό η GLA της LeasePlan με 670 ευρώ/μήνα

Η GLA 250 e, και αυτή ανανεωμένη, μπορεί να κινηθεί  για 70 χλμ. αμιγώς ηλεκτρικά, ενώ όταν η μπαταρία τελειώσει, κινείται υβριδικά και δίνει μέση κατανάλωση που δεν ξεπερνάει τα 5,5 λτ./100 χλμ.. Παράλληλα, η GLA (διαβάτε την αναλυτική δοκιμή) έχει μεγάλους χώρους για τους επιβάτες (μικρό όμως πορτ-μπαγκάζ λόγω μπαταρίας) και κλέβει τις εντυπώσεις με το αρχοντικό της πάτημα (παρά την απουσία ανάρτησης πολλαπλών συνδέσμων επίσης λόγω της παρουσίας της μπαταρίας). Το αυτοκίνητο στην LeasePlan έχει περισσότερο εξοπλισμό σε σχέση με τη βασική έκδοση, κάτι που ίσως αποτελεί δέλεαρ για όσους θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερες ανέσεις και συστήματα στο αυτοκίνητο που θα πάρουν με leasing.

Μηνιαίο μίσθωμα με ΦΠΑ σε ευρώ Προκαταβολή με ΦΠΑ σε ευρώ Κόστος 4ετίας με ΦΠΑ σε ευρώ Εταιρεία
668 11.593 43.006 LeasePlan

990 ευρώ/μήνα ζητάει η Executive Lease για την «χιλιομετροφάγο» GLC

H Mercedes GLC 220 d είναι το μεγαλύτερο μοντέλο των επιλογών του θέματος και ένα SUV με εμβληματικό status. Πηγή ισχύος είναι ένας πετρελαιοκινητήρας 197 ίππων που λαμβάνει ηλεκτρική υποβοήθηση και είναι ιδανικός για χιλιομετροφάγους. Οι χώροι του είναι εξαιρετικοί για τους πίσω επιβάτες, μπροστά ο οδηγός έχει την βοήθεια μεγάλων οθονών ενώ μεγάλος είναι και ο χώρος του πορτ-μπαγκάζ στα 620 λτ.

Μηνιαίο μίσθωμα με ΦΠΑ σε ευρώ Προκαταβολή με ΦΠΑ σε ευρώ Κόστος 4ετίας με ΦΠΑ σε ευρώ Εταιρεία
992 18.600 65.224 Executive Lease

Η Avis διαθέτει την ηλεκτρική GLA με 530 ευρώ/μήνα

Από την επιλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Στη βάση της ηλεκτρικής γκάμας βρίσκεται η EQA, η οποία ανήκει στα οικογενειακά SUV, έχει ισχύ 190 άλογα και υποσχόμενη ηλεκτρική αυτονομία έως 528 χλμ. (WLTP). Η καμπίνα μοιάζει με αυτή της GLA, όπως και η εμπειρία πίσω από το τιμόνι, αφού η EQA (διαβάστε εδώ την αναλυτική της δοκιμή), παρά το βάρος της, εμπνέει σιγουριά και δεν προβληματίζεται πολύ από τις κακοτεχνίες του ελληνικού οδικού δικτύου. 

Μηνιαίο μίσθωμα με ΦΠΑ σε ευρώ Προκαταβολή με ΦΠΑ σε ευρώ Κόστος 4ετίας με ΦΠΑ σε ευρώ Εταιρεία
532 13.640 38.642 Avis

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
test center