facebook twitter
youtube
Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά
Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Αυτοκίνητα - Μοτοσυκλέτες
Επαγγελματικά - Accessories - Ασφάλειες

Τίτλοι τέλους για το Suzuki Grand Vitara

Διαβάστηκε από 7937 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/12/2014

Θέλοντας να επικεντρωθεί στο λανσάρισμα και την εξέλιξη των 6 νέων μοντέλων της, η Suzuki σταματά την παραγωγή των Grand Vitara και Kizashi, με το πρώτο να ενδέχεται να επανέλθει κάποια στιγμή.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου» για τη Suzuki, η οποία ανακοίνωσε πως παύει η παραγωγή των Grand Vitara και Kizashi, ένα μοντέλο που δεν είδαμε στην Ελλάδα. Και αν για το πρώτο υπάρχουν ελπίδες πως κάποια στιγμή μπορεί να δούμε διάδοχο μοντέλο, για το 2ο οι άνθρωποι της Suzuki είχαν παραδεχθεί πριν από καιρό πως ήταν ένα λάθος.

Υπενθυμίζουμε, πάντως, πως η ιαπωνική εταιρεία έχει στα σκαριά έξι νέα μοντέλα, τα οποία θα λανσάρει μέχρι το 2017. Δύο από αυτά έχουν παρουσιαστεί ήδη, το μίνι Celerio και το νέο Vitara. Σειρά θα έχει ένα μικρομεσαίο hatchback, το οποίο θα ακολουθεί τη σχεδιαστική λογική του Swift. Πιθανώς να ονομάζεται Baleno και να παρουσιαστεί τον Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης, με την εμπορική του διάθεση να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2016.

Εξελίσσεται, επίσης, ένα ακόμα μίνι μοντέλο, «αδελφό» του Celerio, αλλά με περισσότερο συναρπαστική σχεδίαση. Θα κάνει ντεμπούτο τον προσεχή Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης και θα αρχίσει να διατίθεται κάποια στιγμή μέσα στο 2016. Το πέμπτο επερχόμενο μοντέλο της Suzuki θα είναι η νέα γενιά του Swift, η οποία προγραμματίζεται να βγει μέσα στο 2017. Πληροφορίες για το έκτο και τελευταίο μοντέλο της Suzuki δεν υπάρχουν ακόμα. Πιθανότητες υπάρχουν, πάντως, να πρόκειται για το μοντέλο που θα αντικαταστήσει στη γκάμα της φίρμας το «αειθαλές» Jimny.

»Σχολιάστε την είδηση

Tags: SUZUKI GRAND VITARA |

περισσότερα νέα & άρθρα »
SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δοκιμή Suzuki Vitara με 110 PS -Ίδια τιμή, λιγότερα άλογα & κατανάλωση

Η Suzuki αποκάλυψε το νέο της έμβλημα -Ποιες αλλαγές έχει;

Δοκιμή: Suzuki Vitara Strong Hybrid AllGrip -Full υβριδικό και 4κίνητο

Suzuki 2035: Οι τομείς που θα εστιάσει η μάρκα τα επόμενα 10 χρόνια

Suzuki Victoris: Ο πιθανός αντικαταστάτης του S-Cross με πλούσιο εξοπλισμό

περισσότερα »
ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

RAM Rampage: Το νέο pick-up κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη

BYD Shark: Νέο υβριδικό pick-up με πατέντα στην Ευρώπη

Leapmotor C10 AWD: 598 ίπποι, φόρτιση σε 22' και παγκόσμιο ντεμπούτο στη Ζυρίχη

BYD ATTO 2 DM-i: Το νέο plug-in hybrid SUV με 1.020 χλμ. αυτονομία έρχεται στην Ευρώπη το 2026

Jaguar GT: Ηλεκτρική αναγέννηση με στυλ, δύναμη και τολμηρό όραμα

περισσότερα »


ΧΡΗΣΙΜΑ

& Εταιρικές Πωλήσεις
Εταιρείες - Εμπορίες
Καινούργιο αυτοκίνητο
Υγραέριο & Φυσικό Αέριο
& Auto Αξεσουάρ
Μεταχειρισμένου
Πρόγραμμα - Δίκτυο
Πού; - Πώς;
Καινούρια
Μεταχειρισμένα
© 2025 autotriti.gr