Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Η εταιρεία που επικεντρώνεται στην άνεση και το πλούσιο τεχνολογικό προφίλ προτάσσει το C5 Aircross, ως ένα εκ των top επιλογών στα compact SUV, και το ηλεκτρικό Berlingo για εκείνους που θέλουν να κάνουν το βήμα προς την ηλεκτροκίνηση, αλλά θέλουν να χωράνε όλοι και όλα στο αυτοκίνητό τους. Ποια είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν τα δύο γαλλικά μοντέλα;

Citroen e-Berlingo
Η Citroen παρουσίασε το νέο επιβατικό «e-Berlingo» με 5 έως 7 θέσεις, αυτονομία έως 280 χλμ. και μπαταρίες που μπορούν να φορτίσουν ακόμη και σε μόλις 30 λεπτά. περισσότερα »

Citroen C5 X
Το νέο Citroen C5 συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των σεντάν, των wagon και των crossover για να προσφέρει άνετο πάτημα στον δρόμο, μεγάλη πρακτικότητα και άνεση και υψηλή θέση οδήγησης. Γνωρίστε το. περισσότερα »

Citroen C5 Aircross
Με επίκεντρο την άνεση και τις τεχνολογικές καινοτομίες, το Citroen C5 Aircross προσφέρει ότι χρειάζεται κανείς από ένα αυτοκίνητο ελεύθερου χρόνου. Ποιες τεχνολογίες το κάνουν ξεχωριστό; περισσότερα »

Citroen C4 C-Cross
Εμφανισιακά θέλει να μας θυμίσει την GS και είναι λίγο επιβατικό, λίγο SUV και λίγο Coupe. Η ανάρτηση φέρει τα πατενταρισμένα Progressive Hydralic Cushions και υπόσχεται να σε έχει στον... αφρό. Πρώτη φορά και ως ηλεκτρικό, με ίδιες μπαταρίες και τεχνολογία με τα υπόλοιπα ηλεκτρικά του PSA Group. Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα; περισσότερα »