Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Renault
Αυτή είναι η μάρκα που έχει στο ρόστερ της το best seller ηλεκτρικό της Ευρώπης (Zoe), το πρωτοεμφανιζόμενο μικρομεσαίο SUV με coupe στιλ (Arkana), καθώς επίσης και τα Clio και Captur που μπήκαν στον χορό του εξηλεκτρισμού με Hybrid και Plug-in Hybrid λύσεις. Δείτε περισσότεραπερισσότερα »

Mercedes-Benz
Το «αστέρι» της Mercedes-Benz λάμπει σε κάθε έκθεση, αποτελώντας τον διακαή πόθο εκατομμυρίων Ελλήνων. Με πληρέστερη και πιο hi-tech από ποτέ γκάμα, αλλά και επιλογές για κάθε ανάγκη, αφού έχει στη φαρέτρα της από την elegant, μοντέρνα C-Class έως τη ναυαρχίδα των VIP του πλανήτη, S-Class, που στην ηλεκτρική εποχή έγινε EQS. Από εκεί και πέρα το best seller κόμπακτ premium Crossover έγινε ηλεκτρικό και ακούει στο όνομα EQA, ενώ στο παιχνίδι μπαίνουν και ιδιαίτερα 4κίνητες κατασκευές! Προσθέστε στην εξίσωση και το λιλιπούτειο smart που βαδίζει σε ηλεκτρικά μονοπάτια... Μην περιμένετε άλλο, δείτε περισσότεραπερισσότερα »

DS
Πρωτοποριακό design, avant-garde καινοτόμες τεχνολογίες, γαλλική φινέτσα και executive πολυτέλεια. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των νεότερων μοντέλων της DS Automobiles. Γνωρίστε το DS 4 που επιστρέφει με coupe στυλ και Crossover στοιχεία, το DS 7 Crossback και την πολυτελή μπερλίνα DS 9... περισσότερα »

Kia
Tο ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό της Kia, το EV6, παρομοιάστηκε με την Porsche Taycan. Όχι και άδικα με 585 ίππους, ντιζάιν sportscar, χώρους μεγαλύτερους του ολοκαίνουργιου Sorento με νέα σχεδίαση και πλατφόρμα αλλά και τεχνολογία αιχμής. Τι αυτονομία έχουν και τι άλλο κρύβουν κάτω από το εντυπωσιακό αμάξωμά τους τα δύο μοντέλα; Δείτε και μάθετε τα πάντα για το Sportage και το ανανεωμένο Picanto!περισσότερα »

Ford
Η Ford καταφέρνει να τραβά την προσοχή με τη γκάμα της αφού έχει το Puma, τον πρωταθλητή των B-SUV στον χώρο αποσκευών, λάνσαρε το πρώτο της ηλεκτρικό SUV με άρωμα Mustang και μια έκδοση επιδόσεων, ενώ παράλληλα διαθέτει τα hi-tech και άρτια από κάθε άποψη Fiesta, Focus και Kuga, καλύπτοντας ουσιαστικά κάθε είδους ανάγκη και γούστο. Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και την hot Mustang Mach 1 και μπείτε για να δείτε περισσότερα!περισσότερα »

Peugeot
Δείτε περισσότερα για την πλούσια γκάμα της Peugeot. Από το νέο, επιβλητικό σε σχεδίαση 308, το μικρό 208 και το κόμπακτ Crossover 2008, έως τα μεγαλύτερα 3008 και 5008, η Peugeot βαδίζει σε premium μονοπάτια με δυναμικό χαρακτήρα, ακολουθώντας παράλληλα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της μόδας. Μην ξεχνάμε και τις ηλεκτρικές εκδόσεις, που δείχνουν το μέλλον του γαλλικού «λέοντα»! περισσότερα »

Citroen
Η εταιρεία που επικεντρώνεται στην άνεση και το πλούσιο τεχνολογικό προφίλ προτάσσει το C5 Aircross, ως ένα εκ των top επιλογών στα compact SUV, και το ηλεκτρικό Berlingo για εκείνους που θέλουν να κάνουν το βήμα προς την ηλεκτροκίνηση, αλλά θέλουν να χωράνε όλοι και όλα στο αυτοκίνητό τους. Ποια είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν τα δύο γαλλικά μοντέλα;περισσότερα »

Hyundai
Το νέο Bayon έρχεται να σταθεί στο πλευρό του Kona στην hot κατηγορία των μικρών SUV, το i20 N θέλει να κοντράρει στα ίσια τις σταθερές αξίες των μικρών GTi, το Ioniq 5 κάνει τη δική του επανάσταση στα ηλεκτρικά φέροντας ουκ ολίγες πρωτοπορίες ενώ το επιβλητικό και μοντέρνο Tucson προσφέρει 265 άλογα, ηλεκτρική αυτονομία άνω των 60 χλμ. και υπόσχεται κατανάλωση περί τα 1,4 λτ. στα 100 χιλιόμετρα! Δες πως η Hyundai καταφέρνει να συνδυάσει τον ασύγκριτο value for money χαρακτήρα της σε όλη της τη γκάμα...περισσότερα »

Dacia
Ο ορισμός του value for money σε όλη τη γκάμα της! Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό της Dacia, η οποία εξελίσσεται διαρκώς σε όλους τους τομείς, έχοντας το Duster για «το 10, το καλό», με πρόσφατη προσθήκη τη νέα γενιά του Sandero Streetway & Sandero Stepway, του μοντέλου που βρίσκεται μόνιμα στην πρώτη θέση, ως το οικονομικότερο σε αγορά μικρό ή μικρό Crossover της ελληνικής αγοράς, ενώ αναμένεται και το Spring Electric, το φθηνότερο ηλεκτρικό της Ευρώπης! Δείτε περισσότεραπερισσότερα »

Alfa Romeo
Με φινετσάτο ιταλικό ντιζάιν και τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα που τη διακρίνει η Alfa Romeo δίνει βροντερό «παρών» με τα SUV μοντέλα της. Τι κρύβει η πολυαναμενόμενη Tonale που θα βρεθεί στην γκάμα κάτω από την Stelvio;περισσότερα »

Audi
Από τη μία το A3 στην εξηλεκτρισμένη Plug-in υβριδική εκδοχή του και από την άλλη το κορυφαίο τετράθυρο κουπέ με κομψό και δυναμικό σχεδιασμό, ισχυρό ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει έως και 646 άλογα, καταιγιστικές επιδόσεις και τεχνολογία που παραπέμπει σε... ταινία φαντασίας της Marvel.περισσότερα »

CUPRA
Το ισχυρότερο CUPRA που έχει κατασκευάσει η ισπανική μάρκα είναι γεγονός. Ο λόγος για το Formentor VZ5 το οποίο εξοπλίζεται με τον κινητήρα του Audi RS3 και έρχεται με 390 ίππους!περισσότερα »

Fiat
Λύσεις για κάθε γούστο προσφέρει η Fiat μέσα από μια ευρεία γκάμα επιλογών για τα Panda και Tipo. Πρώτη φορά Sport έκδοση για το Panda, πρώτη φορά Crossover εκδοχή για το Tipo. Τι άλλα καλούδια κρύβουν τα δύο ιταλικά μοντέλα;περισσότερα »

Honda
Η Honda, μία από τις μάρκες που έχουν φανατικό κοινό στη χώρα μας, εξελίσσεται διαρκώς. Από τη μία η περίπτωση της ολοκαίνουργιας 11ης γενιάς του Civic, που αναβαθμίστηκε μέσα και έξω προσφέροντας ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο σύνολο, και από την άλλη το νεότερο αποκλειστικά υβριδικό HR-V με τον φρέσκο σχεδιασμό και το εμφανέστατο τεχνολογικό άλμα στην καμπίνα. Δείτε περισσότερα.περισσότερα »

Jeep
Το Jeep Gladiator ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα! Τι κρύβει κάτω από το θηριώδες αμάξωμά του ο «μονομάχος» της Jeep & πόσο κοστίζει;περισσότερα »

Mazda
Βαδίζοντας σε premium χνάρια, η Mazda, και το compact SUV της, προσφέρουν μια πλήρη από κάθε άποψη πρόταση μετά την επιστροφή της ιαπωνικής φίρμας στην χώρα μας. Μάθετε περισσότεραπερισσότερα »

Nissan
Ένας πρωταγωνιστής στις ελληνικές πωλήσεις και το πρώτο ηλεκτρικό SUV της μάρκας που έχει ήδη βαφτιστεί από κάποιους ως το ηλεκτρικό Qashqai! Εκτός από την αυτονομία έως και 610 χλμ. και δύο ηλεκτροκινητήρες με ισχύ έως 394 άλογα τι άλλο κρύβει το Ariya και τι πρέπει να ξέρεις για το Qashqai;περισσότερα »

Skoda
Αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα για την value for money μάρκα του ομίλου. Μεγαλύτερη σε διαστάσεις, χώρους και με φουλ τεχνολογία η νέα Fabia, κάθεται δίπλα στο Enyaq, το πρώτο ηλεκτρικό SUV της φίρμας ενώ στα μετόπισθεν έρχεται και η ισχυρότερη βενζινάτη έκδοση του οικογενειακού Scala. Μάθε τα πάντα γι΄αυτά.περισσότερα »

Subaru
Η Subaru έδωσε πιο μυώδη εμφάνιση στο νέο BRZ, αύξησε την ισχύ του και του προσέφερε πιο hi-tech καμπίνα. Πόσα άλογα είναι και τι κινητήρα φοράει;περισσότερα »

Toyota
Μία μάρκα άρρηκτα δεμένη με το ελληνικό κοινό. Το Yaris, όντας το απόλυτο best seller της εγχώριας αγοράς τα τελευταία χρόνια, που απέκτησε και Cross έκδοση ακολουθώντας τα σημεία των καιρών τα οποία θέλουν τα B-SUV να είναι η πιο hot κατηγορία. Η Corolla, ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία που σίγουρα οι παλιότεροι έχουμε βρεθεί στο πίσω ή μπροστά κάθισμα μιας τέτοιας. Το bZ4X, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Toyota που σίγουρα θα σχολιάσει κανείς αντικρίζοντάς στο δρόμο. Θέλετε κι άλλα; Δείτε περισσότερα στο stand της Toyota.περισσότερα »

Volkswagen
Από τη μία το ID.1, το μικρότερο μέλος της ηλεκτρικής οικογένειας ID, που βρίσκεται στα σκαριά και από την άλλη δύο hot εκδόσεις του Golf GTI κλέβουν την παράσταση στο stand της Volkswagen. Μάθετε περισσότερα.περισσότερα »