Τομέας 7 – Χρώματα αυτοκινήτου & Φανοποιία

Famous Brands, κορυφαίας ποιότητας χρώματα αυτοκινήτου & Top specialists του κλάδου της Φανοποιίας & περιποίησης - αποκατάστασης αυτοκινήτου. Το κρατάνε σαν καινούργιο, του εξασφαλίζουν μια καλή μεταπωλητική αξία. Σας γλιτώνουν λεφτά! Δίνουν λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες εξυπηρέτησης.

Vv Wash Clean
Θέλετε το αγαπημένο σας όχημα να φαίνεται σαν καινούργιο; Ελάτε στην Vv WASH-CLEAN για μία ολοκληρωμένη περιποίηση οχήματος!περισσότερα »

Magic Stick
Υψηλής ποιότητας κεραμικά προϊόντα για προστασία χρώματος, αντίσταση στην φθορά και τέλειο φινίρισμα από την Ioannis Group Of Companies!περισσότερα »

HB BODY
Τομέας της τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.περισσότερα »

AkzoNobel Coatings A.E.
Η ΑkzoNobel Coatings A.E. Χρώματα Αυτοκινήτων, διαθέτει στην ελληνική αγορά κορυφαία προιόντα επαναβαφής οχημάτων. Με μεγάλη επένδυση σε εγκαταστάσεις, το μεγαλύτερο δίκτυο αντιπροσώπων & εστίαση στη βιωσιμότητα και ανάπτυξη των επιχειρήσεων των πελατών της.περισσότερα »

Zefkas Bodyshop
Η Zefkas Motorsport θα φροντίσει για το τέλειο βάψιμο του αυτοκινήτου σας σε πολύ συμφέρουσες τιμές και με 2 χρόνια εγγύηση. Δείτε με 1 κλικ!περισσότερα »

Smaltolin
Η Smalotlin είναι εταιρεία χρωμάτων και υλικών επαναβαφής αυτοκινήτων. Πρόκεται για τον επίσημο διανομέα της ELCOMETER στην Ελλάδα, η οποία παράγει Όργανα μέτρησης και ανάλυσης χρώματος αυτοκινήτου και όχι μόνο!περισσότερα »