Τομέας 6 – Καλή συντήρηση αυτοκινήτου

Τοp προιόντα, δημοφιλή Brands & Top experts του κλάδου της Καλής Συντήρησης αυτοκινήτου. Το συντηρούν, το κρατάνε λειτουργικό, του εξασφαλίζουν μια καλή μεταπωλητική αξία. Με λίγα λόγια σας γλιτώνουν λεφτά και μπελάδες! Δίνουν λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες εξυπηρέτησης.

Autounit Βεκρής Γ.
25 χρόνια στον κλάδο της καλής συντήρησης αυτοκινήτου ! Με υψηλή τεχνογνωσία. Εκπαιδευμένο προσωπικό, σωστή φροντίδα, κατάλληλα ανταλλακτικά, τήρηση των υψηλών στάνταρντ που θέτει ο κατασκευαστής. Για αυτοκίνητα Peugeot & Citroen. O λόγος για την Autounit Βεκρής Γ.περισσότερα »

Fotinbat
Στην επιχείρηση Fotin Bat θα βρείτε τις αξιόπιστες και Value for money επιλογές από την γκάμα μπαταριών TAB.περισσότερα »

Σταύρος Μπίμπας & ΣΙΑ ΕΕ
Η εταιρεία ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ αποτελεί μία εκ των κορυφαίων εταιρειών εισαγωγέων ανταλλακτικών αυτοκινήτων Mercedes - Benz στην Ελλάδα.περισσότερα »

Τhessladia.gr
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα thessladia.gr θα βρείτε μια τεράστια γκάμα λιπαντικών και ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Τα 3 βασικά χαρακτηριστικά τους είναι το όνομα, η ποιότητα και η ανταγωνιστική τιμή τους!περισσότερα »

IQ Auto Parts
Η IQ AUTO PARTS έχει παρουσία 15 και πλέον έτη στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους οίκους και παρέχουν πρωτοποριακές υπηρεσίες. Διαβάστε περισσότερα με 1 κλικ!περισσότερα »

Logothetis Repair
Η εταιρεία Σ. Λογοθέτης & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στην επισκευή κρεμαγιερών και υδραυλικών τιμονιών (υδραυλικών συστημάτων διεύθυνσης), καθώς και κιβωτίων ταχυτήτων - σασμάν, για περισσότερα από τριάντα χρόνια! περισσότερα »

Tzambaolla.gr
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα tzambaolla.gr θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Τα 2 βασικά χαρακτηριστικά με τα οποία επιλέγονται είναι η ποιότητα και η ανταγωνιστική τιμή τους!περισσότερα »

Lucas
Η Lucas είναι μία από τις πιο σημαντικές ετιαρίες στην κατασκευή ηλεκτρικών ανταλλακτικών. Η γκάμα της καλύπτει λαμπτήρες, διακόπτες, αλλά και υαλοκαθαριστήρες.περισσότερα »

Re- Battery
Τι θα κάνεις την παλιά σου μπαταρία; Μα φυσικά θα την στείλεις για ανακύκλωση μέσω της Re-Battery! Δες ποια είναι τα οφέλη της ανακύκλωσης συσσωρευτών για το περιβάλλον, ποια είναι η διαδικασία και πως συμβάλει σε αυτό τον σκοπό η Re - Batteryπερισσότερα »

Μενεξεδών Service
Στο εξειδικευμένο συνεργείο για CITROEN & PEUGEOT, θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες service, φανοποιίας, ανταλλακτικών, ελαστικών και μπαταριών για το αυτοκίνητό σας.περισσότερα »

Tradewind
To MOTORKOTE είναι υπερλιπαντικό-αντιτριβικό που χάρη στην λιπαντική επικάλυψη σε μέταλλα καταφέρνει να μειώνει σημαντικά τις τριβές της υπερθέρμανσης και της φθοράς του κινητήρα. Χρησιμοποιείται σε τετράχρονους και δίχρονους κινητήρες, σε σασμάν-γραναζοκιβώτια, υδραυλικά συστήματα, διαφορικά.περισσότερα »

Kanteres - Parts Spare & Service
Σύγχρονη μονάδα επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτου. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και έμπειρο - εκπαιδευμένο προσωπικό. Ο λόγος για την Kanteres - Parts Spare & Service.περισσότερα »

Auto Kantzos
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Autokatzos μπορείτε να βρείτε και μία πλήρη γκάμα από ανταλλακτικά γνήσια και aftermarket, αξεσουάρ και αναλώσιμα.περισσότερα »

Gandoil
Eίναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη, πρωτοπόρος στον κλάδο της, εταιρεία . Διαθέτει μια υπερσύγχρονη πλήρως εξοπλισμένη και αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής. Παράγει ένα ευρύ φάσμα λιπαντικών προϊόντων, που καλύπτουν αξιόπιστα κάθε μηχανική απαίτηση. Υπόσχεται άριστη απόδοση & υψηλές επιδόσεις για κάθε είδους κινητήρα. Gandoil!περισσότερα »

Π.Ε.Α.Κ ΕΠΕ - Εισαγωγή
Για κινητήρες , αντλίες, μπεκ και τουρμπίνες. Top expert στην επισκευή πετρελαιοκινητήρων! Mεγάλη εξειδίκευση στις αντλίες πετρελαίου και τα μπεκ. Επισκευή και ζυγοστάθμιση τουρμπινών. Ο λόγος για την Π.Ε.Α.Κ. ΕΠΕ. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!περισσότερα »

Elfa Batteries
Στην Elfa Batteries θα βρείτε τις αξιόπιστες και Value for money επιλογές μπαταριών, λιπαντικών και αναλώσιμων.περισσότερα »

Autoglym
Κορυφαία προϊόντα για εμπειρία περιποίησης, ανανέωσης & προστασίας. Για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα σας. Από την Autoglym. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!περισσότερα »

Wolf Lubricants
Τα λιπαντικά της Wolf έχουν ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων κατόχων αυτοκινήτων παγκοσμίως. Ξεχωρίζουν για την εξελιγμένη τεχνολογία, με την οποία είναι φτιαγμένα, αλλά και από την ικανότητα τους να διατηρούν τις ιδιότητες τους και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Δεν είναι τυχαίο ότι τα επιλέγουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του WRC. Στην Ελλάδα θα τα βρείτε από την Autostatus.περισσότερα »