Τομέας 4 – Ελαστικά – Τοp Μάρκες!

Διαθέτουν χαρακτηριστικά που τους δίνουν προβάδισμα! Υψηλή ποιότητα κατασκευής, καλές επιδόσεις (τόσο σε βρεγμένο, όσο και στεγνό οδόστρωμα),ανταγωνιστική τιμή και “όνομα” (κατασκευαστή). Εξ-ασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στον δρόμο.

TOYO
Tα σύγχρονα ελαστικά της TΟΥΟ καλύπτουν όλες τις ανάγκες, από επιβατηγά αυτοκίνητα, SUV, 4X4 και πολυτελή οχήματα, μέχρι αγωνιστικά και eco ελαστικά, υψηλών επιδόσεων. Δείτε 4 special επιλογές με 1 κλικ!περισσότερα »

Linglong
Η Linglong Tire μετρά ήδη 44 χρόνια εξέλιξης. Διαθέτει πλήρη γκάμα. Καλύπτει όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Έχει παρουσία σε πάνω από 180 χώρες. Στην Ελλάδα την βρίσκεις σε πάνω από 150 επιλεγμένα σημεία διάθεσης. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!περισσότερα »

Goodyear
Στο Top5 των κατασκευαστών Ελαστικών παγκοσμίως. Τεχνολογικά προηγμένα, premium ελαστικά που εγγυώνται τη βέλτιστη οδηγική απόδοση για τα αυτοκίνητα των κατασκευαστών που τα επιλέγουν ως 1ης τοποθέτησης (δοκιμάζονται σε πάνω από 50 χαρακτηριστικά απόδοσης)! Δείτε 3 special προτάσεις της δημοφιλούς μάρκας με 1 κλίκ.περισσότερα »

Θεοχαράκης ΑΕ
Η Θεοχαράκης Α.Ε εμπορεύεται τα ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ για περισσότερα από 60 χρόνια, ενώ τα τελευταία χρόνια εισάγει τα ελαστικά LASSA και KENDA, έχοντας πάντα σαν πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των ελαστικών. Δείτε 3 special επιλογές με ένα κλικ! περισσότερα »

Michelin
Η Michelin είναι μία από τις πιο σημαντικές εταιρίες παγκοσμίως στην κατασκευή ελαστικών, με πολύ μεγάλη παρουσία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Έχει λάβει τα περισσότερα βραβεία σε όλο τον κόσμο, αφού σχεδιάζει ελαστικά που χαρακτηρίζονται από καινοτομία και σύγχρονες τεχνολογίες. Δείτε 1 special επιλογή με ένα κλικ!περισσότερα »

Bridgestone
Ανήκει στο Big 4 των κατασκευαστών ελαστικών παγκοσμίως. H Bridgestone κατασκευάζει ελαστικά που εχωρίζουν χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία και αναγνωρισμένη τεχνογνωσία. Δείτε 3 special προτάσεις της δημοφιλούς μάρκας με 1 κλίκ.περισσότερα »