Τομέας 3 – Αfter sales υπηρεσίες επόμενης γενιάς!

Οι πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα των After Sales υπηρεσιών, που διακρίνονται και στους δείκτες ικανοποίησης, ανταποκρίθηκαν στις αναδυόμενες ανάγκες των κατόχων τους. Δημιούργησαν νέες, καινοτόμες, digital & ανέπαφες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, για την ταχύτερη & ασφαλέστερη εξυπηρέτησή τους. Η νέα εποχή του Service είναι εδώ!

Προτεραιότητα της Ford είναι η ικανοποίηση του κατόχου και σκοπός της είναι να χτίζει σχέσεις αξίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Γιατί με την πώληση ενός καινούριου αυτοκινήτου, η δουλειά δεν «τελειώνει», αλλά στην πραγματικότητα τότε ξεκινάει. Δείτε 3 special After Sales υπηρεσίες που προσφέρει στους ιδιοκτήτες των μοντέλων της με 1 κλικ!

Ford Δωρεάν έλεγχος και φόρτιση μπαταρίας
Ο συνδυασμός της ακινησίας του οχήματος και των χαμηλών θερμοκρασιών ταλαιπωρεί ή και ξεφορτίζει τις μπαταρίες των αυτοκινήτων. Όμως, οι κάτοχοι Ford δεν χρειάζεται να ανησυχούν, αφού έχουν το πλεονέκτημα δωρεάν ελέγχου & φόρτισης στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, μαζί με δωρεάν έλεγχο 20 σημείων. περισσότερα »

Ford καρέ υπηρεσιών νέας εποχής
Η Ford ανοίγει τα χαρτιά της και κερδίζει την παρτίδα του aftersales με«καρέ» από τέσσερεις καινοτόμες υπηρεσίες συντήρησης που την βάζουν στην καρδιά της νέας, online εποχής. Όλα από το smartphone σας με λίγα μόνο κλικ. περισσότερα »