Τομέας 4 – Ελαστικά – Τοp Μάρκες!

Διαθέτουν χαρακτηριστικά που τους δίνουν προβάδισμα! Υψηλή ποιότητα κατασκευής, καλές επιδόσεις (τόσο σε βρεγμένο, όσο και στεγνό οδόστρωμα),ανταγωνιστική τιμή και “όνομα” (κατασκευαστή). Εξ-ασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στον δρόμο.

Στο Top5 των κατασκευαστών Ελαστικών παγκοσμίως. Τεχνολογικά προηγμένα, premium ελαστικά που εγγυώνται τη βέλτιστη οδηγική απόδοση για τα αυτοκίνητα των κατασκευαστών που τα επιλέγουν ως 1ης τοποθέτησης (δοκιμάζονται σε πάνω από 50 χαρακτηριστικά απόδοσης)! Δείτε 3 special προτάσεις της δημοφιλούς μάρκας με 1 κλίκ.

Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3
Η 3η γενιά της βραβευμένης γκάμας ελαστικών 4 εποχών της Goodyear. Mε πρόσφατη διεθνή διάκριση μεταξύ όλων των ελαστικών 4 εποχών για τις απόλυτες επιδόσεις του σε όλες τις συνθήκες καιρού, το δυναμικό κράτημα και την υψηλή χιλιομετρική απόδοση του! Δείτε με 1 κλίκ περισσότερα για το Top αυτό μοντέλο. περισσότερα »

Goodyear Eagle F1 Supersport
Η σειρά Eagle F1 SuperSport της Goodyear συνδυάζει τις απαιτήσεις της πίστας με εκείνες του δρόμου. Δημιουργημένα με αγωνιστική λογική και τεχνολογία, τα 3 ελαστικά υπερυψηλών επιδόσεων προσφέρουν ασυναγώνιστο κράτημα, απόλυτη ασφάλεια και μέγιστη οδηγική άνεση. περισσότερα »